Ünlü dizide Fenerbahçe taraftarını kızdıran sahne

'Familya' adlı dizide Fenerbahçe ile ilgili yayınlanan bir sahne sarı lacivertli taraftarların tepkilerine neden olurken, yapımcı firma özür açıklaması yayınladı.

resim yok
05 Ekim 2016 - 11:47
Magazin

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, FOX TV'de yayınlanan 'Familya' adlı dizide Fenerbahçe ile ilgili yayınlanan sahne tepkilere neden oldu.

Dizide Fenerbahçe'nin ismi geçtiği yerde 'r'lerin söylenememesi bir anda gündem konusu oldu.

Sosyal medyada sarı lacivertli taraftarların tepki gösterdiği sahnede Caner Erkin'in sevgilisi Şükran Ovalı'nın olması da dikkat çekti.

YAPIMCI FİRMA ÖZÜR DİLEDİ


Dizinin yapımcı firması TMC Film, gelen tepkiler üzerine Fenerbahçe taraftarından özür diledi.

 

İşte yapılan açıklama;

Büyük Fenerbahçe taraftarı ve Camiası;

"Dizimizde geçen bir diyaloğun, amacını ve niyetini aşarak sevgili Fenerbahçe taraftarını kırdığını üzüntüyle fark ettik. Şüphesiz ki burada amacımız Fenerbahçe gibi köklü bir kulübü kırmak değildi. Böyle bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğimiz için tüm Fenerbahçe camiasından özür diler, hassasiyetleri için teşekkür ederiz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin