04 Haziran 2017 Pazar reyting sonuçları

Türk Malı mı, Savaşçı mı, Bodrum Masalı mı, Seni Kimler Aldı mı, Lise Devriyesi mi? Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
05 Haziran 2017 - 14:40
Reyting

Türk Malı mı, Savaşçı mı, Bodrum Masalı mı, Seni Kimler Aldı mı, Lise Devriyesi mi?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'SAVAŞÇI' ZİRVEYİ GERİ ALDI!

Geçtiğimiz hafta tahtını Türk Malı'na kaptıran Savaşçı bu hafta yine ilk sıradaki yerini aldı. Yedi senelik bir aranın ardından yenilenen oyuncu kadrosu ile ekranlara geri dönen Türk Malı genel sıralamada 4.'lükte yer alarak günün en çok izlenen ikinci dizisi oldu.

Seni Kimler Aldı geçen hafta gibi 20., Kanal D'nin Bodrum Masalı birkaç sıralık düşüşle 21. ve Lise Devriyesi ise 57. sırada kendilerine yer bulabildiler.

17-06/05/turk-mali.jpg

AB KATEGORİSİNDE TABLO BENZER!

Türk Malı, AB kategorisinde günün en çok izlenen yapımı olurken Fox'un Savaşçı'sı bu dizinin en yakın takipçisi pozisyonunda.

Daha başarılı olduğu AB kategorisinde Bodrum Masalı 11. sırada günü tamamlarken; atv'nin Seni Kimler Aldı'sı 28. ve TRT'nin Lise Devriyesi ise 33. sırada yer aldı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

"Bodrum Masalı" 41. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin