resim yok
05 Şubat 2014 - 11:35
Reyting

Hangi diziler zirvede?

Küçük Ağa mı, Kaçak mı, Benim İçin Üzülme mi, Çalıkuşu mu, Seksenler mi, Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1 mi, Çocuklar Duymasın mı, Benim Hala Umudum Var mı, Deniz Yıldızı mı, Unutma Beni mi, Beni Affet mi, İki Dünya Arasında mı? İşte reytingler...


Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE EN ÇOK İZLENENLER

Kanal D'nin yeni dizisi Küçük Ağa ilk bölümündeki başarısını bu hafta da sürdürdü ve zirveye kuruldu. Gürkan Uygun'u başrolde izlediğimiz atv'nin bu sezonki iddalı yapımı Kaçak günün en çok izlenen ikinci dizisi oldu. Benim İçin Üzülme, Çalıkuşu, Beni Affet, Arka Sokaklar (tekrar), Nizama Adanmış Ruhlar - Ekip 1, İki Dünya Arasında, Deniz Yıldızı ve Seksenler ve daha sonraki sıraları paylaştılar.

 

AB KATEGORİSİNE KANAL D AMBARGOSU!

AB kategorisinde Kanal D ambargosu! Kanalın iki dizisi Küçük Ağa ve Çalıkuşu sırasıyla zirvede yer alıyor! Beni Affet, Kaçak, Seksenler, Benim İçin Üzülme ve Benim Hala Umudum Var sırasıyla diğer sıraları paylaşan yapımlar.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ

[reklam]

 

03 ŞUBAT 2014 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin