04 Temmuz 2013 Perşembe reyting sonuçları!

Hangi yapım zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Salih Kuşu mu, Aldırma Gönül mü, Küçük Kıyamet mi? İşte reytingler...

resim yok
05 Temmuz 2013 - 12:34
Reyting

Hangi yapım zirvede? Diziler arasındaki rekabette neler oluyor? Salih Kuşu mu, Aldırma Gönül mü, Küçük Kıyamet mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Perşembe gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde filmler ön planda!

Genel klasmanda günün liderleri sırasıyla Çakallarla Dans 2 ve Osmanlı Cumhuriyeti isimli Türk filmleri oldu. Dizi kategorisine bakıldığında ise Show TV'nin komedi dizisi Salih Kuşu ön planda. Bu yapımı takip eden diğer diziler ise şöyle sıralandı: Aldırma Gönül, Doktorlar (tekrar) ve Benim Hala Umudum Var (tekrar).

AB'de dizilerde Aldırma Gönül!

AB kategorisi genel klasmanda yine iki Türk filmi zirvede yer alırken dizilerin lideri ise atv'nin yeni dizisi Aldırma Gönül oldu. Salih Kuşu, Deli Yürek (tekrar) ve Güzel Çirkin (tekrar) ise üst sıralarda yer alan diğer diziler.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsf0e198f7.png [reklam]  photo 2_zpsbbc386fa.png

 

03 TEMMUZ 2013 ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin