06 Ekim 2016 Perşembe reyting sonuçları

Yüksek Sosyete mi, Bodrum Masalı mı, final bölümüyle Asla Vazgeçmem mi, Yeter mi, Kördüğüm mü? Ekranlarda Perşembe gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
07 Ekim 2016 - 22:00
Reyting

Yüksek Sosyete mi, Bodrum Masalı mı, final bölümüyle Asla Vazgeçmem mi, Yeter mi, Kördüğüm mü, haber bültenleri mi, Türkiye-Ukrayna 2018 Dünya Kupası Elemesi karşılaşması mı?

Ekranlarda Perşembe gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'YÜKSEK SOSYETE' ÇIKIŞTA!

Tüm kişilerde Türkiye-Ukrayna 2018 Dünya Kupası Elemesi karşılaşmasının canlı yayını en çok izlenen program olurken, Star TV'nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete haftalar sonra Bodrum Masalı'nı geride bırakmayı başardı ve tüm kişilerde ikinci sırada yer aldı.

Bodrum Masalı beşinci sırada yer alırken, Yeter bu hafta bir sıra gerileyerek yedinci sırada kendine yer buldu.

Asla Vazgeçmem final bölümüyle 17. sırada yer alarak ekran macerasını tamamlarken, Kördüğüm ise düşüşünü sürdürerek 23. sırada kendisine yer bulabildi.

AB'DE EN ÇOK İZLENEN DİZİ 'BODRUM MASALI'

Türkiye-Ukrayna 2018 Dünya Kupası Elemesi karşılaşmasının canlı yayını AB kategorisinde de en çok izlenen program olurken, Bodrum Masalı üçüncü sırada yer alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.

Yüksek Sosyete altıncı ve Yeter sekizinci sırada zirveyi takip etti.

Kördüğüm 15. sırada günü tamamlarken, Asla Vazgeçmem ise 32. sırada kendine yer bularak final yaptı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Bodrum Masalı 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin