Kiralık Aşk'ta Heyecan Fırtınası Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Star TV'nin reyting rekorları kıran televizyon dizisi Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde heyecan fırtınası kaldığı yerden devam ediyor. Detaylar haberimizde!

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun, başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı Star TV’nin çok sevilen dizisi Kiralık Aşk, gerilim dolu bir sezon finalinin ardından 2 hafta önce yeniden sevenleriyle buluştu. Beklendiği gibi yeni yayın dönemine de bomba gibi bir başlangıç yapan Kiralık Aşk, izleyenleri şimdiden tatmin etmişe benziyor. Seçkin Özdemir’in (Pamir) diziye katılmasıyla birlikte yükselen gerilim tufanı bu akşam da tırmanmaya devam edecek. Zaten kafası karışık bir halde olan Defne, Pamir’in oyuna dahil olmasıyla birlikte tarafını belli etmek zorunda kalacak. En önemlisi İtalya’dan Türkiye’ye dönen Ömer, Pamir’in Defne’ye olan ilgisine nasıl cevap verecek? Heyecan dolu bir akşama hazır olun, tüm soruların cevabı bu akşam 20.00’da Star TV ekranlarında yanıt buluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin