06 Eylül 2023 Çarşamba Reyting Sonuçları!

06 Eylül Çarşamba gününün en çok izlenenleri belli oldu! Show Tv'de Maviye Sürgün, TRT1'de Benim Güzel Ailem, TV8'de Masterchef Türkiye All Star, Fox TV’de Adım Farah, Star’da Çöp Adam arasındaki rekabeti kim kazandı?

Volkan Usta
07 Eylül 2023 - 10:40
Reyting

06 Eylül 2023 Çarşamba gününün reyting sonuçları açıklandı.

Total’de 1. sırada TV8’de izleyici ile buluşan MasterChef Türkiye All Star, 2. sırada Atv’de ekranlara gelen “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, 3. sırada ise Fox’ta yayınlanan “Recep İvedik 5” filmi yer aldı.

AB’de 1. sırada MasterChef Türkiye All Star, 2. sırada “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, 3. sırada ise MasterChef Türkiye All Star özet bölümü yer aldı.

20+ABC1 izleyici grubunda ise birinci sırada Masterchef Türkiye All Star, ikinci sırada  “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, üçüncü sırada “FOX Ana Haber” yer aldı.

23-09/07/reyting-sonuclari-6-eylul-i78m.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin