resim yok
08 Mayıs 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Öyle Bir Geçer Zaman ki mi, Benim İçin Üzülme mi, Seksenler mi, 20 Dakika mı, İşler Güçler mi, Her Şey Yolunda Merkez mi? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Benim İçin Üzülme yine yakın ara!

Tüm kişiler kategorisinde dizi sıralamasında Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Benim İçin Üzülme ikilisi geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine yakın arayla sıralandılar. Bu haftanın galibi ise Öyle Bir Geçer Zaman ki oldu. Seksenler, Unutma Beni, Her Şey Yolunda Merkez, Deniz Yıldızı, Arka Sokaklar (tekrar) ve Bir Aşk Hikayesi ise bu dizileri takip eden yapımlar oldular.

AB'de Seksenler sonunda zirvede!

AB kategorisinde dizi sıralamasında bu kez alışık olduğumuz görüntü yok! Haftalardır zirveyi zorlayan Seksenler, bu hafta zirvede yer almayı başardı. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizinin yakın takipçisi oldu. Benim İçin Üzülme, İşler Güçler, Her Şey Yolunda Merkez, Harem, Deniz Yıldızı, Bir Aşk Hikayesi, Beni Affet, Unutma Beni ve 20 Dakika ise diğer sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps07e040c1.png [reklam]  photo 2_zps07ae6d24.png

 

06 MAYIS 2013 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI İÇİN TIKLA!

 

SEKSENLER - Banu Kırbağ 'Unutulur' klibini izlemek için tıkla!

 

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'de Deniz'in en mutlu anı için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin