resim yok
08 Mayıs 2013 - 00:00

Bir Aşk Hikayesi'nde Ceylan'a aşık olan Korkut Ali, intikamı uğruna çok büyük bir hata yapmak üzere...

Peki Ceylan'a olan büyük aşkı onu bu hatadan döndürebilecek mi ?

 

Heyecan dolu bir bölüm

Başrollerini Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir'in paylaştığı FOX TV'de yayınlanan ve Güney Kore dizisi “Özür Dilerim, Seni Seviyorum”un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması olan Bir Aşk Hikayesi dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara geldi.

Bir Aşk Hikayesi'nin bu bölümünde;

'Bana sarma yap, sonra gitmene izin vereceğim' Korkut Ali ve Ceylan için her şeye rağmen yaşanacak güzel anların başlangıcı oldu bu cümle...

Ceylan, Ankara'ya gitmekten vazgeçti... Korkut Ali kalbinin sesine hayır diyemezken diğer yandan intikamının peşinden gitmekten de geri durmadı.

 

Eda’yla tehlikeli yakınlaşması hızla ilerledi. Eda hayatına giren bu gizemli adama giderek daha fazla bağlandı.
[reklam]
Tolga’ysa Eda’nın hayatındaki bu gizemli adamın Korkut Ali olduğundan habersiz peşine düştü. Bu durum anne oğul arasındaki gerginliği arttırdı.

Gönül biricik oğlunun yıkılışını izlerken Korkut Ali de annesinin gözyaşlarına tanık oldu. Ve nihayet bu intikam oyununa son vermek istedi ama bunun için Ceylan’ın ona söyleyeceği tek bir söze ihtiyaç vardır.

Ceylan o sözü Korkut Ali’ye söyleyebilecek mi?

 

İşte dün akşamki bölümün son dakikaları:

 

 

BİR AŞK HİKAYESİ 7. bölüm fragmanı için tıkla!

 

FOX TV'DEN DİZİ ATAĞI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin