resim yok
08 Mayıs 2013 - 00:00

Ünlü oyuncu Esra Akkaya'nın sahibi olduğu Kalamış'taki Tatlı Huzur isimli kafe ünlü oyuncuların buluşma yeri oldu.

 

Esra Akkaya ağırladı


20 Dakika dizisinde rol alan Esra Akkaya, rol arkadaşlarını brunchta ağırladı.

 

Kimler vardı?

20 Dakika'nın yıldızları Tuba Büyüküstün, İlker Aksum, Fırat Çelik, Bülent Emin Yarar, Mehmet Esen'in de olduğu dizi oyuncuları tam kadro brunchta buluştu.

 

Sürpriz konuklar

Tatlı Huzur kafede ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Berna Laçin de kahvaltı keyfi yaptı.

 

Keyifli dakikalar

Ünlü oyuncuların keyifli buluşması fotoğraflara da yansıdı. Fotoğraflar yazımızın devamında...

 

 


Kuzey Güney'de bu hafta neler olacak?

Kuzey Güney'de Kuzey, Güney’i düşünmemeye çalışarak, yeni hayatını kurmak için adımlar atıyor... Güney mi Cemre mi diye düşündüğünde ise, artık Cemre daha ağır basıyor...

Kanal D’nin başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy ve Öykü Karayel’in oynadıkları sevilen dizisi “Kuzey Güney” sürprizlerle örülü ve heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Güney’in doğrulttuğu silahın namlusunda, kardeşi ve hiç sahip olamayacağı bir aşk vardır. Öfkesi çok güçlüdür ama, Kuzey’i elindeki silahtan daha etkili bir silahla yaralar.
[reklam]
Güney’in her an patlamaya hazır bir bomba olduğunu anlayan Şeref, kötü olayların önüne geçmek için, önlemini alır. Gözü her an Güney’in üzerindedir.

Güney, Sinanerler’i bitirme, Barış’ı hapse attırma planlarını yürütürken, Kuzey, Güney’i düşünmemeye çalışarak, yeni hayatını kurmak için adımlar atar. Güney mi Cemre mi diye düşündüğünde, artık Cemre daha ağır basmaktadır.

Öte yandan Deniz’den gelen bir mektup bütün dikkatini dağıtacaktır. Deniz gönderdiği mektupla Kuzey’e, Ferhat’ın katilinin kim olduğunun anahtarını verir.

Cemre’nin doğum günü yaklaşırken, Kuzey, Cemre’ye hiç unutamayacağı bir hediye daha alır.

 

 

BEREN VE TUBA HAKKINDA AĞIR KONUŞAN İSİM KİM? DETAYLAR BURADA!

 

KUZEY GÜNEY 73. bölüm fragmanları için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin