07 Mayıs 2017 Pazar reyting sonuçları

Savaşçı mı, Kara Yazı mı, Lise Devriyesi mi, Bodrum Masalı mı, Seni Kimler Aldı mı? Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
08 Mayıs 2017 - 12:03
Reyting

Savaşçı mı, Kara Yazı mı, Lise Devriyesi mi, Bodrum Masalı mı, Seni Kimler Aldı mı?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'SAVAŞÇI' BU HAFTA DA GÜNÜN BİRİNCİSİ!

Günün dizi yarışında Limon Film'in iddialı yapımı Savaşçı bu hafta da zirvedeki yerini aldı.

Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı 8. ve atv'nin ikinci bölümüyle ekranlara gelen yenilerinden Seni Kimler Aldı 9. sırada günü tamamladı.

İzlenme oranlarında bekleneni veremeyip düşüşünü sürdüren Kara Yazı 26. ve vasat izlenme oranlarına sahip bir diğer dizi TRT'nin Lise Devriyesi 46. sırada kendilerine yer bulabildiler.

17-05/08/bodrum-masali.jpg

AB KATEGORİSİNDE TABLO BENZER!

AB kategorisinde de en çok izlenen dizi Fox'un Savaşçı'sı oldu. Daha başarılı olduğu bu kategoride Bodrum Masalı 3. ve Kara Yazı 8. sırada günü tamamladılar.

atv'nin Seni Kimler Aldı'sı ilk bölümüne göre yükselerek 9. ve TRT'nin Lise Devriyesi ise 20. sırada kendilerine yer buldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

"Savaşçı" 4. bölüm - Kağan Yüzbaşı yaralanıyor:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin