Cesur ve Güzel setinde büyük gerginlik!

Cesur ve Güzel setinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün arasında geç kalma krizi yaşandı.

Berfu Özlen
08 Mayıs 2017 - 11:55
Gündem

Popüler dizi Cesur ve Güzel'in setinde kriz yaşandı. Çekim sırasında sette Kıvanç Tatlıtuğ'u 3 saat bekleyen Tuba Büyüküstün, öfkeden çılgına döndü. Ekibe rest çeken güzel oyuncu, seti terk etti.

Geç kalınca küplere bindi!

Özel hayatında da stresli günler geçiren güzel oyuncu, iş hayatında da zor günler yaşıyor. Eşi Onur Saylak ile boşanacağı yönünde haberler basına yansıyan Büyüküstün, iddiaya göre, rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un sete geç gelmesi yüzünden sinir krizi geçirdi. 

"Gelince haber verirsiniz"

Tatlıtuğ'un sürekli sete geç gelmesinden şikayet eden Büyüküstün, en son rol arkadaşını 3 saat bekledikten sonra seti terk etti. Set ekibine, "Gelince haber verirsiniz" diyen oyuncu, gerginliği daha da tırmandırdı. 

Set ekibinin yaşanan tartışmalardan ve gergin ortamdan rahatsız olduğu ve böyle giderse dizinin erken final yapabileceğini düşündükleri öğrenildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin