07 Nisan 2017 Cuma reyting sonuçları

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Payitaht Abdülhamid mi, Dayan Yüreğim mi, İstanbullu Gelin mi? Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Volkan Küçükel
08 Nisan 2017 - 11:21
Reyting

Aşk ve Mavi mi, Arka Sokaklar mı, Payitaht Abdülhamid mi, Dayan Yüreğim mi, İstanbullu Gelin mi?

Ekranlarda Cuma günü en çok neler izlendi?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'ARKA SOKAKLAR' BU HAFTA DA ZİRVEDE!

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar aradan geçen yıllara rağmen istikrarlı reyting grafiğiyle göz doldurmayı sürdürüyor. Dizi, geçen haftaki başarısını tekrarlayarak bu hafta da tüm kişilerde tekrar ilk sıraya çıktı. atv'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi bu dizinin yine en yakın takipçisi.

Birkaç sıra yükselişle İstanbullu Gelin 5., TRT'nin dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 6. ve zirve yarışından uzaktaki Fox'un Dayan Yüreğim'i ise 19. sırada kendilerine yer buldular.

17-04/08/ask-ve-mavi-22-bolum.jpg

AB'DE 'PAYİTAHT ABDÜLHAMİD' YİNE ZİRVEDE!

AB kategorisinde TRT'nin dönem dizisi Payitaht Abdülhamid bu hafta da günün en çok izlenen dizisi oldu. İstanbullu Gelin 2. sırada yer alıp bu kategoride istikrarlı bir görünüm sergilerken önümüzdeki hafta zirveyi devralabileceğinin sinyallerini veriyor.

Arka Sokaklar 5., Aşk ve Mavi 7. ve önemli bir düşüş gösteren Dayan Yüreğim 29. sırada kendilerine yer buldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Aşk ve Mavi' 23. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin