Payitaht Abdulhamid 8. Bölüm Fragmanı çıktı! Yeni bölümde neler olacak?

İzleyicilerin her hafta merakla beklediği tarihi dizi Payitaht Abdulhamid'de sular durulmuyor. Bu akşamki bölümden sonra yayınlanan 8. bölüm fragmanında neler oldu?

Ahmet Beyazkaya
08 Nisan 2017 - 00:34
Yeni Bölüm

Sultan Abdulhamid Han'ın hükümdarlığının 20. yılından sonraki dönemi anlatan dizinin bu haftaki bölümü yine heyecan yüklü sahnelerle doluydu. Geçtiğimiz hafta merakla beklenen sahnede Sara Zaharyas'ı yakalayan Abdulhamid, aradığı bilgiye ulaşamadı fakat serbest bırakmak zorunda kaldı. Bu bölümde birçok güzel gelişme yaşanırken, kötü olaylar yine Padişah'ın peşini bırakmadı.

Payitaht Abdulhamd 8. bölüm fragmanı

 

Peki 8. bölümde neler olacak?

Yedinci bölümün sonunda içtiği kahveden zehirlendiğini anladığımız Sara, yeni bölümde bu zehirden kurtuluyor. Mahmut Paşa'ya emellerini anlatırken Osmanlı Devleti'nin İngiliz sömürgesi altına gireceğinin altını çiziyor. Harem'deki kavga giderek büyürken beklenmedik şekilde ortaya çıkan Valide Sultan, gidişata dur demek için ağırlığını ortaya koyuyor. Ancak girişimleri sorunlarla boğulmuş haremi düzeltmeye yetecek mi belirsiz.

Annesi Hiram tarafından öldürülen Ömer ise intikam yemini ediyor. Yaşadığı tüm sorunların üstesinden gelmeyi başaran ancak ilk defa bu kadar ağır bir yükün altına giren Ömer gelecek bölümde neler yapacak?

Padişah'ın veliahtı, oğlu Abdulkadir ise yine ailesinden habersiz işler çevirmenin peşinde. Görünüşe göre Ahsen sultan'ı (Melike) saraydan kaçırma planları yapıyor.

Hiram Payitaht içinde yeni katliamlar yapıp karışıklık çıkarmaya devam ederken, Sara Zaharyas da geleceğin kralının Mahmut Paşa olacağını söylüyor.

Yeni bölüm ne zaman?

Her hafta Cuma akşamı yayınlanan dizinin 8. bölümü 14 Nisan Cuma akşamı 20:00'da TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin