09 Ekim 2016 Pazar reyting sonuçları

Seviyor Sevmiyor mu, O Hayat Benim mi, Arkadaşlar İyidir mi? Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
10 Ekim 2016 - 10:30
Reyting

Seviyor Sevmiyor mu, O Hayat Benim mi, Arkadaşlar İyidir mi, haber bültenleri mi, İzlanda-Türkiye Dünya Kupası 2018 Elemeleri karşılaşması mı?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE DİZİLERİN LİDERİ DEĞİŞTİ!

O Hayat Benim yeni sezonunu açmasıyla birlikte zirveyi zorlamayı başlamış ancak Seviyor Sevmiyor'u geçmeyi bir türlü başaramamıştı. Dizi, bu hafta istikrarlı grafiğinin meyvesini topladı ve günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

İzlanda-Türkiye Dünya Kupası 2018 Elemeleri karşılaşması canlı yayınının genel sıralamada birinci olduğu günde Seviyor Sevmiyor ise 3. sırada yer alarak zirveyi yakından takip etti.

Show TV'nin Arkadaşlar İyidir'i 14. sırada kendine yer bulabildi.

AB'DE 'SEVİYOR SEVMİYOR' İNADI!

İzlanda-Türkiye Dünya Kupası 2018 Elemeleri karşılaşması canlı yayınının zirvede yer aldığı AB kategorisinde izlenme oranlarını yüksek seviyede tutmayı sürdüren Seviyor Sevmiyor ikinci sırada yer alırken günün en çok izlenen dizisi oldu. O Hayat Benim yine takipçisi durumunda.

Arkadaşlar İyidir ise bu hafta birkaç sıra gerileyerek 12. sırada günü tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Seviyor Sevmiyor 14. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin