The Defenders'ın büyük kötüsünü Sigourney Weaver canlandıracak!

Netflix, New York Comic-Con hafta sonu etkinliğinde yaklaşmakta olan yeni Marvel dizisi The Defenders'ta tecrübeli aktris Sigourney Weaver'ın da yer alacağını duyurdu.

Volkan Küçükel
10 Ekim 2016 - 11:30
Magazin

Marvel'ın The Defenders projesi işi pek ağırdan almıyor!

WEAVER DA KADRODA!

Online yayın platformu Netflix, New York Comic-Con hafta sonu etkinliğinde yaklaşmakta olan yeni Marvel dizisi The Defenders'ta tecrübeli aktris Sigourney Weaver'ın da yer alacağını duyurdu.

ROLÜN DETAYLARI

Peki Weaver'ı hangi rolde izleyeceğiz?

NYCC Panel'de belirtilene göre Weaver dizinin büyük kötüsü olarak karşımızda olacak. Rolün detayları derseniz, işte bu konuda Netflix şimdilik ser verip sır vermiyor! Oyuncunun oldukça önemli kilit bir rolle dizide yer alacağı belirtilirken, hangi rol olduğu konusu ise şimdilik gizli tutuluyor.

16-10/10/the-defenders-sigourney-weaver.jpg

OLASI KARAKTERLER

Weaver'ın oynayabileceği olası roller olarak The Hand, Silvermane, IGH CEO'su, Mephisto, Sister Maggie ve Viper gibi karakterlerin ismi geçiyor.

HEYECAN YARATTI

Marvel Television başkanı ve uygulayıcı yapımcısı Jeph Loeb konuyla ilgili yaptığı açıklamada Weaver kalibresi ve konumundaki bir oyuncunun kadroya katılmasının Marvel'i onurlandırdığını belirtirken, oyuncunun doğası gereği çok etkileyici biri olduğunu ifade etti.

Netflix orijinal içerik başkan yardımcısı Cindy Holland ise "Sigourney Weaver... Fazla söze gerek yok sanırım! O müthiş bir aktris ve Charlie, Krysten, Mike, Fin'li olağanüstü oyuncu kadromuza katılmış olmasından dolayı çok heyecanlıyız" şeklinde konuştu.

Oyunculuk kariyerinde 1979 senesine kadar oynadığı küçük rollerden sonra Alien (Yaratık) filmiyle müthiş bir ün kazanan Weaver'ı son dönemde televizyon dünyasında USA Network'ün mini dizisi Political Animals'ta izlemiştik.

Weaver, panelin sonunda aşağıdaki videodada görebileceğiniz üzere The Defenders'ın dörtlü kahramanları Daredevil'den Charlie Cox, Jessica Jones'tan Krysten Ritter, Luke Cage'den Mike Colter ave Iron Fist'ten Finn Jones ile birlikte sahneye çıktı.

16-10/10/the-defenders-oyunculari-toplu-fotografi.jpg

NE ZAMAN İZLENEBİLECEK?

Prodüksiyon çalışmalarına başlanan The Defenders'ın, Iron Fist'in ardından 2017 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

MARVEL-NETFLIX TAKVİMİ

Daredevil 1. ve 2. sezon, Jessica Jones 1. sezon ve Luke Cage 1. sezon hali hazırda Netflix platformundan izlenilebilmekte. Iron Fist'in ilk sezonu 17 Mart 2017'de Netflix abonelerine sunulacak. The Defenders ve The Punisher 2017 senesi içinde izlenebilecek diğer diziler. Jessica Jones 2. sezon ve Daredevil 3. sezon hakkında henüz bir açıklama yok.

'Marvel's The Defenders' NYCC Sürprizi:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin