09 Haziran 2016 Perşembe reyting sonuçları

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

Volkan Küçükel
10 Haziran 2016 - 10:52
Reyting

Kurtlar Vadisi Pusu mu, Kördüğüm mü, Survivor mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi, Asla Vazgeçmem mi, Yeter mi?

Ekranlarda Perşembe gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'KURTLAR VADİSİ' DİZİLERİN LİDERİ

Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümüyle 300. bölümünü de devirecek olan ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu istikrarlı reyting grafiğini korumaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi dizi kategorisinin en üst sırasında yine Kurtlar Vadisi Pusu var. Dizi kategorisinde geçtiğimiz haftaki gibi Yeter bu dizinin takipçisi.

Asla Vazgeçmem ve Kördüğüm sonraki sıraları paylaşan yapımlar. Tüm kişilerde bir türlü istenilen sonucu alamayan Muhteşem Yüzyıl Kösem geçen haftaya göre sekiz sıra gerileyerek günü 20. sırada tamamlayabildi.

AB'DE ZİRVE YİNE DEĞİŞTİ!

AB'de dizi kategorisinde Kördüğüm ve Muhteşem Yüzyıl Kösem arasındaki rekabetin lideri bu sefer Muhteşem Yüzyıl Kösem oldu! Kördüğüm'ün ardından sonraki sıraları paylaşan diziler ise şöyle: Yeter, Kurtlar Vadisi Pusu ve Asla Vazgeçmem.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Kurtlar Vadisi Pusu 300. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin