The Last Kingdom 2. sezon çekimleri başladı

Korkusuz savaşçı Uhtred geri dönüyor...

Volkan Küçükel
09 Haziran 2016 - 17:36
İptal - Onay

BBC America ve BBC Two ekranlarında izleyicilerle buluşan The Last Kingdom ilk sezonunda elde ettiği memnuniyet verici izlenme oranlarının ardından geçtiğimiz senenin Aralık ayı içerisinde ikinci sezon onayını almıştı.

Ve merakla beklenen ikinci sezon çekimlerine resmen başlandı!

Yeni sezonla ilgili ilk detaylara bakacak olursak;

* Bernard Cornwell'ın çok satan tarihi roman serisinden ekranlara uyarlanan ve ilk sezonuyla eleştirmenlerce geçer not alan dizinin yeni sezonunda Richard Rankin, Thure Lindhardt, Millie Brady ve Peter McDonald gibi yeni isimler kadroya dahil oluyor.

* İkinci sezonda Alexander Dreymon korkusuz savaşçı Uhtred karakteriyle geri dönüyor ve 878 yılında anavatanı Northumbria için verdiği mücadeleye kaldığı yerden devam ediyor.

* David Dawson, Emily Cox, Ian Hart ve Tobias Santelmann gibi isimler ilk sezon sonrası yeni sezonda da devam edecek oyuncular arasında.

16-06/09/57752c99-1634-4d75-83ee-fd645c069664-2060x1236.jpeg

Carnival Films yapımcılığında hazırlanan The Last Kingdom'ın ilk sezon bölümleri BBC Two kanalından ortalama 2.7 milyon kişi tarafından takip edilmişti.

Budapeşte, Macaristan'da başlayan yeni sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından ikinci sezon bölümlerinin 2017 senesi içerisinde ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor. Netflix'in ortak yapımcı olarak projeye dahil olmasıyla birlikte yeni sezon Avustralya, Yeni Zelanda, Kanada, Almanya, Japonya, İspanya ve Portekiz gibi ülkelere de ulaşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin