1-7 Nisan | Zorlu PSM'de bu hafta neler var?

Zorlu PSM'de 1-7 Nisan haftası da kültür ve sanat etkinliklerinin uğrak yerlerinden biri olacak. İşte tiyatrodan konserlere geniş bir kesime hitap edecek etkinlikler...

Berfin Sengil
26 Mart 2024 - 17:19
Viral

Zorlu PSM’de bu hafta, “Diva Yorgun”, “Olur Mu” ve “Pusulam Rüzgar” gibi çalışmaları ile müzik listelerinin ilk sıralarında yer alan, kalbe işleyen şarkı sözleri ve göz dolduran sahne performansıyla şarkıcı, söz yazarı ve besteci Melike Şahin, 5 Nisan akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşuyor.

Acid, Tekno ve Electronun bileşimden oluşan canlı performansları ile Londra’lı duo Paranoid London, yeni albümleri ARSEHOLES, LIARS AND ELECTRONIC PIONEERS’ın ardından hibrit canlı performansları ile 6 Nisan Cumartesi günü %100 Studio’da olacak. 

Zorlu PSM’de ayrıca her sahnede tiyatro var. Aşık Shakespeare, Balina, Aile Yalanları, Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı, Kopenhag oyunları da bu hafta Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşacak.

ATA DEMİRER GAZİNOSU // 1 NİSAN // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Gazino konseptini komedi ile birleştirip, bir komedi gazinosu formatı yaratan, mizahın yıldız ismi Ata Demirer, yeni şarkılar, yeni şakalar ve unutulmayan klasikleri ile “ATA DEMİRER GAZİNOSU”nun perdelerini 3 yıl aradan sonra tekrar açıyor. Ata Demirer, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu hikayeleriyle sahnelere geri dönüyor. Ata Demirer’e sahnede yine usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra eşlik ediyor.

MİRAY AKOVALIGİL STAND UP // 1 NİSAN // touché by N KOLAY // 21.00

Komedyen Miray Akovalıgil, kariyer, aşk, sağlık dahil her alanda başarı kavramını sorgulatan tek kişilik stand up gösterisiyle Zorlu PSM touché by N Kolay’da seyircileriyle buluşuyor.

AŞIK SHAKESPEARE // 2-3 NİSAN // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

En İyi Film dahil 7 dalda Oscar kazanan kült film Aşık Shakespeare (Shakespeare in Love) Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesine uyarlandığı aynı ismi taşıyan oyunu, yüksek enerjisi, komedisi ve romantizmiyle dikkat çekiyor. Sahnelendiği tüm ülkelerde kapalı gişe oynanan Aşık Shakespeare, Serdar Biliş rejisi ve sahne üstünde 40, sahne arkasında 30 olmak üzere toplam 70 kişilik dev kadrosu ile Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu (William Shakespeare) ve Nezaket Erden’in (Viola) üstlendiği; Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı Aşık Shakespeare, sıra dışı rejisi ile sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izlenebilecek.

BANA KİMSE NE OLDUĞUNU ANLATMADI // 2 NİSAN // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

İbrahim Selim, 2016 yılında Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünü kazandığı Dave rolüyle yeniden sahnede. İbrahim Selim, tek kişilik oyunu “BANA KİMSE NE OLDUĞUNU ANLATMADI” ile Nisan ayında da Zorlu PSM Turkcell Platınum Sahnesi’nde olacak.

KOPENHAG // 2 NİSAN // %100 STUDIO // 20.30

Yirminci yüzyılın en büyük atom fizikçilerinden Niels Bohr ve Werner Heisenberg 1941 yılında Kopenhag'da tarihin akışını değiştiren bir görüşme yaparlar. Hakkında Hitler için atom bombası yaptığı iddiaları dolaşan Heisenberg, Nazi işgali altındaki Danimarka'ya, yarı-Yahudi eski arkadaşı ve hocası Bohr'u ziyarete gider. Yanlış anlaşılmalar ve belirsizliklerle dolu bu görüşmenin sonucunda İkinci Dünya Savaşı'nın gidişatı ve milyonlarca insanın kaderi belirlenir. Heisenberg, Bohr ve Margrethe'ın huzura kavuşamayan ruhları, hayattayken yanıtlayamadıkları bir sorunun cevabını aramaktadır: Heisenberg Kopenhag'a neden geldi? Belirsizlik, bellek, nezaret ve perspektif temalarını konu eden Kopenhag; bilimin ve sosyal hayatın temeli olan "belirsizlik" labirentinde modern fizik, felsefe ve ilişkilere dair bir anlatı kuruyor. Hakimi, savcısı ve sanığı sürekli olarak değişen sürreal bir davanın etrafında şekillenen sahneleme fikri, politik söylemlerin git gide sertleştiği çağımızda alınan kararlar ve sorumluluklar üzerine etik bir tartışma açıyor.

AKIN ASLAN STAND UP // 2 NİSAN // touché by N KOLAY // 21.00

Stand-Up sahnelerinden, Uykusuz Dergisi için yazdığı yazılardan veya youtube’da yayınladığı ‘İYİ HUYLU’ isimli tek kişilik gösterisinden tanıdığınız başarılı komedyen Akın Aslan, hazırladığı yeni tek kişilik gösterisi ile touché by N Kolay’da!

AİLE YALANLARI // 3-4 NİSAN // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Zorlu PSM, Toy İstanbul ve Melisa Sözen ortak yapımcılığı ile Nermin Yıldırım’ın “Bavula Sığmayan” novella’sının birbiriyle bağlı ilk üç kısa öyküsünden kendi uyarladığı, başrollerini Melisa Sözen, Ülkü Duru ve Müfit Kayacan'ın paylaştığı ve rejisörlüğünü Hakan Emre Ünal'ın üstlendiği “Aile Yalanları”, küçük bir aile trajedisini üç kahramanın da perspektifinden anlatarak, her birinin aynı olayı nasıl bambaşka şekillerde algılayıp yaşadığını gözler önüne serdiği hikayesiyle Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde temsillerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 

SELEN GÜLÜN "BLUE BAND" // 3 NİSAN // touché by N KOLAY // 21.00 

Selen Gülün, Blue Band projesi ile 10 kişilik, hepsi enstrümanlarında cazın önde gelen müzisyenleri olan 2 trompet, 3 saksofon, trombon, piyano, bas, davul ve vokalden oluşan az rastlanacak çapta bir orkestra ile 3 Nisan akşamı touché by N KOLAY’da sahne alıyor.

ARET VARTANYAN İLE BUYRUN PAYLAŞALIM // 4 NİSAN // touché by N KOLAY // 21.00

2008 yılında Türkiye’de ‘Kişisel Dönüşüm’ kavramını ve eğitimlerini geliştiren Aret Vartanyan, kendine özgü formatıyla touché by N Kolay’da devam ediyor.

MELİKE ŞAHİN // 5 NİSAN // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Melike Şahin, kalbe işleyen şarkı sözleri ve göz dolduran sahne performansıyla 5 Nisan’da Turkcell Sahnesi’nde. Şarkıcı, söz yazarı ve besteci Melike Şahin, nâmıdiğer “Diva Bebe”, solo kariyerine 2017’de başladı. Hızla büyüyen ve kemikleşen bir dinleyici kitlesine sahip. İlk albümü “Merhem”i 2021 yılında yayınladı. Albümün Türkiye turnesinde 70 konser yaptı, 30 şehirde çaldı. Naif yorumculuğu, kalbe işleyen şarkı sözleri ve göz dolduran sahne performanslarıyla tanınan sanatçı, durmaksızın üretmeye ve dünyanın her yerinden müzisyenlerle iş birliği yapmaya devam ediyor. Melike Şahin 5 Nisan akşamı Turkcell Sahnesi’nde müzikseverlerle buluşuyor.

BALİNA // 5-6 NİSAN // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Balina, bir baba-kızın çok geç kaldıkları küçük bir kavuşma hikayesini anlatıyor. 

Zorlu PSM, Craft ve Freestage ortak yapımcılığında, İbrahim Çiçek’in yönettiği oyun; Enis ArıkanŞebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in performanslarıyla “Balina”, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde temsillerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

SU İDİL // 5 NİSAN // touché by N KOLAY // 21.00 

15 yaşından beri Türkiye’de farklı farklı şehirlerde sahne alan Su İdil, touché by N Kolay’da da sıklıkla bir araya geldiğimiz İmer Demirer, Uraz Kıvaner, Ozan Musluoğlu, Ferit Odman, Engin Recepoğulları, aynı zamanda Dante Luciani, Bogdan Holownia, Mariusz Bogdanowicz, Sebastian Frankiewicz gibi önemli isimlerle sahne alma ve çalışma fırsatı buldu. Su İdil caz ağırlıklı üzere R&B, funk, soul tarzlarda şarkılarını 5 Nisan akşamı touché by N Kolay’da seslendirecek.

FLASHBACK 90'LAR TÜRKÇE POP GECESİ // 5 NİSAN // %100 STUDIO // 21.00

Perküsyon eşliğinde DJ performans ve muhteşem dans şovları izleyeceğiniz partinin etkisinden uzun süre çıkamayacaksınız. Flashback 90'lar Türkçe Pop Gecesi ile %100 Studio'da buluşalım.

PARANOID LONDON // 6 NİSAN // %100 STUDIO // 21.00

Peninsulas Presents, butik müzik sitesi ‘’zattirizat’’ın onuncu senesine özel olarak hazırlanan ve yıl boyunca sürecek etkinliklerin ikincisini sunar. Uzun zamandır hayranı olduğumuz, Acid, Tekno ve Electronun harika bir birleşimden oluşan, efsanevi canlı performansları ile Londra’lı duo Paranoid London, yeni albümleri ARSEHOLES, LIARS AND ELECTRONIC PIONEERS’ın ardından hibrit live performansları ile 6 Nisan Cumartesi günü %100 Studio’da dinleyicilerle buluşuyor.

UNSEEN EXTREME TOUR // 6 NİSAN // ZORLU PSM // 12.00

Zorlu PSM’nin sahne arkasında merak edilen büyük ve büyülü dünyasını misafirlerinin ilgisine sunduğu UNSEEN Tour, şimdi macera ve adrenalin dolu genişletilmiş konsepti UNSEEN Extreme Tour ile ziyaretçilerini bekliyor. Bugüne kadar Zorlu PSM’de sahnelenen dev yapımların sahne arkasını tüm detayları ve anılarıyla sergileyen, her adımı keşif dolu UNSEEN Tour, “Vinç Katı”, “Grid Katı” ve “Ana Sahne Kedi Yolu” gibi daha yüksek ve dar alanların eklendiği yeni rotalarıyla UNSEEN Extreme konseptinde misafirlerini 6 Nisan tarihinde heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

SELEN BEYTEKİN PROJECT // 6 NİSAN // touché by N KOLAY // 21.00 

8 yaşında piyano eğitimine başlayan Selen Beytekin, Ergican Saydam’ın özel öğrencisi olarak çalışmalarını sürdürdü. A Cappella korolarda deneyim kazanıp, koro yönetip daha sonra kendi korosunu kuran sanatçı 2007 yılında piyano çalıp şarkı söylemeye başladı. Kendi programını yapmaya başladıktan sonra Aşkın Arsunan, Ricci Benson, Spyro Gyra, Atilla Şereftuğ, Fatih Erkoç, Kerem Görsev ve Tony Jones gibi birçok kıymetli caz müzisyeniyle sahne aldı.  Caz müzisyeni Selen beytekin eşsiz ekibiyle touché by N Kolay sahnesine konuk oluyor.

CMXXIV // 6-7 NİSAN // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Dünyanın dört bir yanında binlerce kez sahne alan Cem Yılmaz, "CMXXIV" adını taşıyan yepyeni stand-up gösterisiyle Zorlu PSM’de kahkaha dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleştirilen bu özel gösteri serisi tüm izleyicilere eğlenceli saatler yaşatıyor.

BABYCONCERTS İLE MEVSİMLER – İLKBAHAR // 7 NİSAN// %100 STUDIO // 11.00-14.00

Dört müzisyenin canlı performansıyla olacak klasik müzik konserinde küçük sanatseverler W.A.Mozart, G.Bizet, J.Strauss gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini bir ilkbahar masalı eşliğinde dinleyecek. Vivaldi’nin ünlü Dört Mevsim konçertolarından parçalar çalınacak programda minikler gerçek bir balerinle de yakından tanışma şansı bulacak. BabyConcerts, Mevsimler serisinin İlkbahar programıyla 7 Nisan’da sizi Zorlu PSM’de baharı karşılamaya ve ara tatili kutlamaya davet ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin