11 Eylül 2013 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi dizi ve programlar zirvede? Doksanlar mı, Pis Yedili mi, Merhamet mi, Umutsuz Ev Kadınları mı, Çocuklar Duymasın mı, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, Avrupa Avrupa mı?

resim yok
12 Eylül 2013 - 11:52
Reyting

Hangi dizi ve programlar zirvede? Doksanlar mı, Pis Yedili mi, Merhamet mi, Umutsuz Ev Kadınları mı, Çocuklar Duymasın mı, İki Dünya Arasında mı, Deniz Yıldızı mı, Avrupa Avrupa mı?

İşte günün reytingleri...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE DURUM NASIL?

Tüm kişiler kategorisinde hem dizi sıralaması hem de genel klasmanda Show TV'nin popüler gençlik serisi Pis Yedili bu hafta da zirvenin sahibi oldu. Dizi, haftalardır tüm kişilerde zirveyi kimselere bırakmıyor. atv'nin istikrarlı dizisi Doksanlar ise tıpkı geçen hafta olduğu gibi bu dizinin yakın takipçisi oldu. Daha sonra sıralanan diziler ise şöyle: Umutsuz Ev Kadınları, Merhamet, İki Dünya Arasında, Çocuklar Duymasın.

 

AB KATEGORİSİNDE MERHAMET ZİRVEDE!

AB kategorisinde hem dizi sıralamasında hem genel klasmanda Kanal D'nin yeni sezonuyla ekranlara geri dönen dizisi Merhamet zirvenin sahibi olurken; Doksanlar bu kategoride günü ikinci sırada tamamladı. Umutsuz Ev Kadınları 3., Pis Yedili 5., Çocuklar Duymasın 11. ve Avrupa Avrupa ise 12. sırada kendilerine yer buldular.

 

İŞTE GÜNÜN AYRINTILI KARNESİ:

 


[reklam]

 

10 EYLÜL 2013 SALI GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

 

ÇOCUKLAR DUYMASIN 8. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin