Benim Hala Umudum Var'da önemli değişiklik!

Star TV'nin sevilen dizisi 'Benim Hala Umudum Var'da sürpriz değişiklik..

resim yok
12 Eylül 2013 - 12:53
Magazin

Star TV'nin sevilen dizisi 'Benim Hala Umudum Var'da sürpriz değişiklik..

 

YAYIN GÜNÜ VE SAATİ DEĞİŞİYOR

Star TV'nin yaz ekranı için hazırladığı, ancak başarılı performansı ile yeni sezonda devam etmeye hak kazanan; başrollerinde Gizem Karaca, Berk Oktay ve Şükrü Özyıldız gibi genç oyuncuların yer aldığı 'Benim Hala Umudum Var' dizisi yayın gününü ve saatini değiştirdi.

 

YAPIMCISI DUYURDU

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden dizinin yeni gün ve saatini duyurdu.

 

İŞTE YENİ GÜN VE SAATİ

'Benim Hala Umudum Var', 19 Eylül'den itibaren her Perşembe akşamı 22.15'te Star TV ekranlarında olacak.

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan, Umut ve Ozan arasında kalıyor...

Ozan Umut’u oyunculuktan vazgeçirmek için Hakan ile konuşmaya gider. Duygularını bastırmakta zorlanan Hakan ise, Umut ve ozan arasında kalmaktan mutsuzdur.

Yelda ve Selda’nın videosu Asude'yi yakıyor...

Umut iş bulabilmek için Asude’den yardım ister ama Asude’nin başı Yelda ve Selda’nın çektiği video ile derttedir.

Hakan’ın yardımları ve ilgisi Ozan'ın kafasını karıştırıyor...

Umut'a iş bulma konusunda da Hakan yardımcı olur. Ancak Hakan’ın Umut’a gösterdiği yoğun ilgi ve destek Ozan’ın kafasını karıştırır.

Artık Musa da Umut'a hak veriyor...

Ragıp oğlunu meşgul edebilmek için işleri bahane eder, Emel ise Umut’u bu sevdadan vazgeçirebilmek için annesiyle konuşur. Babasının Ozan’dan para aldığını öğrenen Musa ise babasından hesap sorar, artık o da Umut’un yanındadır.[reklam]

OKTAY'IN DURUMU İYİ

Bu arada hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün Berk Oktay'ın köpeği tarafından saldırıya uğradığı ve yüzüne 35 dikiş atıldığı iddiası magazin dünyasını sallamıştı.

Haberler üzerine sosyal medyadan basın açıklaması yapan Berk Oktay, kendisine köpeğinin saldırmadığını, geçirdiği ev kazası sonucu yüzünden yara aldığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Sosyal medyadaki resmi hesabından fotoğrafını paylaşan Berk Oktay’ın yüzünde kalıcı bir yara izi olmadığı görüldü. Böylece Berk Oktay hayranlarının yüreğine su serpti.
 

 

STAR TV DİZİLERİNDEN YENİ SEZON SÜRPRİZLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin