11 Haziran 2017 Pazar reyting sonuçları

Savaşçı mı, Türk Malı mı, Bodrum Masalı mı, Seni Kimler Aldı mı, Lise Devriyesi mi? Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
12 Haziran 2017 - 14:39
Reyting

Savaşçı mı, Türk Malı mı, Bodrum Masalı mı, Seni Kimler Aldı mı, Lise Devriyesi mi?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'SAVAŞÇI' ZİRVEYİ GERİ ALDI!

Kosova - Türkiye 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemesi maçının canlı yayınının genel kategoride ilk sırasında yer aldığı listenin ikinci sırasında Fox'un sevilen dizisi Savaşçı var. Dizi, geçen hafta olduğu gibi yine günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı.

Seneler sonra yenilenen oyuncu kadrosu ile ekranlara geri dönen Türk Malı genel sıralamada 3. olup günün en çok izlenen ikinci dizisi oldu.

Seni Kimler Aldı birkaç sıralık yükselişle 13., Kanal D'nin Bodrum Masalı birkaç sıralık yükselişle 14. ve izlenme oranlarında bekleneni veremeyen Lise Devriyesi ise 65. sırada kendilerine yer buldular.

17-06/12/turk-mali-3-bolum-fotograf.jpg

AB KATEGORİSİNDE TABLO BENZER!

Kosova - Türkiye 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemesi maçının canlı yayınını zirvede gördüğümüz AB kategorisinde Türk Malı 2. sırada yer alarak günün AB'de en çok izlenen dizisi oldu. Savaşçı bu dizinin en yakın takipçisi pozisyonunda.

Daha yüksek izlenme oranlarına ulaştığı AB kategorisinde Bodrum Masalı 5. sırada günü tamamlarken; atv'nin Seni Kimler Aldı'sı birkaç sıralık yükselişle 7. ve TRT'nin Lise Devriyesi ise düşüşünü sürdürerek 56. sırada yer aldı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

"Bodrum Masalı" 42. bölüm fragmanı (Sezon finali):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin