Lindsay Lohan Sick Note 2. sezon kadrosunda!

Sick Note dizisinin oyuncu kadrosuna Lindsay Lohan da katıldı ve ikinci sezonda Rupert Grint, Nick Frost ve Don Johnson gibi isimlerle birlikte karşımızda olacak.

Volkan Küçükel
12 Haziran 2017 - 15:24
Gündem

Önümüzdeki sonbahar döneminde ilk sezonuyla Sky Atlantic ekranlarına gelecek olan Nat Saunders/James Serafinowicz ikilisinin yaratıcısı olduğu komedi dizisi "Sick Note" şimdiden ikinci sezon onayını kapmıştı.

Şu sıralar ikinci sezon çekimlerine başlanan dizinin oyuncu kadrosuna Lindsay Lohan (Mean Girls) da katıldı ve ikinci sezonda Rupert Grint (Harry Potter), Nick Frost (Paul) ve Don Johnson (Miami Vice) gibi isimlerle birlikte karşımızda olacak.

SICK NOTE KONUSU

Sick Note'un altı bölümden oluşacak ilk sezonunun hikayesi başarsız bir ilişki ve patronunun hakimiyeti altından çıkamadığı zorlayıcı bir iş içindeki Daniel Glass (Grint) karakteri üzerine odaklanıyor.

İçinde bulunduğu durumun daha da kötüye gidemeyeceğini düşünürken Daniel'a, beceriksiz doktoru Ian Glennis (Front) tarafından yanlışlıkla ölümcül bir hastalık teşhisi konuluyor. Ancak bu hata gün yüzüne çıktığında Dr. Glennis, Daniel'ı kendisine yanlış teşhis konulduğu gerçeğini meslektaşları, arkadaşları ve ailesinden saklaması konusunda ikna edecektir.

17-06/12/sick-note-1497270177.jpg

LOHAN'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

İkinci sezonunun hikayesi ilk sezonun kaldığı yerden devam edecek olan dizide Lindsay Lohan, Daniel'ın patronunun (Johnson) kızı Katerina West karakteriyle hikayeye dahil olacak.

Şu sıralar The Shadow Within isimli filmin çekimleriyle meşgul olan 31 yaşındaki Lohan televizyon dünyasında son dönemde 2 Broke Girls, Eastbound & Down ve Anger Management gibi dizilerde konuk oyuncu olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Sky Komedi Departmanı'nın başındaki isim Jon Mountague konuyla ilgili yaptığı açıklamada "İkinci sezon çekimleri halihazırda devam ediyor. Lindsay Lohan'ın Rupert ve Nick gibi isimlerin bulunduğu yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna katıldığını onaylamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz"ifadelerini kullandı.

Daniel Rigby ve Camilla Beeput gibi isimleri yardımcı rollerde göreceğimiz ilk sezonu Sky 1 ve NOW TV platformundan yayınlanacak olan Sick Note; Saunders (Trollied) ve Serafinowicz (The Mark Steel Lectures) ikilisinin yaratıcılığında hazırlanırken, Matt Lipsey (Little Britain) ise yönetmen koltuğunda oturan isim.

17-06/12/lindsay-lohan.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin