12-18 Şubat | Zorlu PSM'de bu hafta neler var?

Dünyanın dört bir yanında binlerce kez sahne alan Cem Yılmaz, yepyeni stand-up gösterisiyle Zorlu PSM’de kahkaha tufanı yaşatmaya devam ediyor. Cem Yılmaz, "CMXXIV" adını taşıyan yeni performansıyla, 13 Şubat tarihinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircileriyle buluşuyor. Zorlu PSM, 14 Şubat günü için sevdiklerinizle katılabileceğiniz Sıla konseri, Balina oyunu ve Bora Çeliker Quartet konseri ile 14 Şubat’ı sevgi dolu bir güne çeviriyor. Öte yandan ‘Pogo’ şarksıyla milyonlarca dinlemeye ulaşan Digitalism, 17 Şubat akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da nefes kesici bir konser vermeye hazırlanırken son dönemin popüler isimlerinden Anıl Durmuş, 16 Şubat'ta Zorlu PSM %100 Studio’da dinleyicileriyle buluşuyor.

Berfin Sengil
07 Şubat 2024 - 11:59
Viral

Cem Yılmaz, "CMXXIV" adını taşıyan yeni performansıyla, 13 Şubat tarihinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircileriyle buluşuyor. Zorlu PSM, 14 Şubat günü için sevdiklerinizle katılabileceğiniz Sıla konseri, Balina oyunu ve Bora Çeliker Quartet konseri de yerini alıyor.

Öte yandan ‘Pogo’ şarkısıyla milyonlarca dinlemeye ulaşan Digitalism, 17 Şubat akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da nefes kesici bir konser vermeye hazırlanırken son dönemin popüler isimlerinden Anıl Durmuş, 16 Şubat'ta Zorlu PSM %100 Studio’da dinleyicileriyle buluşuyor.

AMADEUS // 12 ŞUBAT // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesi “Amadeus” yeni sezon temsillerine devam ediyor. Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertaiment iş birliği ile tiyatroseverlerle buluşan oyunun başrollerini Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Dilan Çiçek Deniz (Constanze Weber) paylaşıyor. Sahne önünde 35, sahne arkasında 20 kişiden oluşan toplam 55 kişilik dev ekibiyle sezonun en çok ses getiren prodüksiyonlarından birisi olan ve sahnelendiği her oyunda tüm biletleri tükenen Amadeus, dünyada bir ilk olan çalınabilir yazı karakteri sayesinde Pazarlama ve Reklamcılık alanlarında ödüller kazandı. 6 “Kristal Elma” ve 4 “Felis” ile bu ödülleri alan ilk ve tek tiyatro oyunu olmasının yanında “ADC 100th Annual Awards”ta “Logo” kategorisinde ödül alarak uluslararası alanda başarı kazandı. XX. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde Yönetmenimiz Işıl Kasapoğlu En iyi Yönetmen, Selçuk Yöntem Sürekli Mükemmeliyet, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment En İyi Prodüksiyon, olmak üzere 3 dalda ödüle layık görüldü.

NAZLI KEÇİLİ İLE ARTKOLİK BULUŞMALARI //12 ŞUBAT // touché // 21.00

Nazlı Keçili ile Artkolik Buluşmaları: touché’de Sanatla İç İçe Bir Akşama hazır olun. Artkolik Sanat ve Eğitim Platformu, sanatseverleri, kültür tutkunlarını ve meraklılarını sürpriz konuğu ile Zorlu PSM touché’de gerçekleşecek olan "Nazlı Keçili ile Artkolik Buluşmaları" etkinliğiyle ağırlıyor. Artkolik Buluşmaları'nın 12 Şubat konuğu ise ressam, akademisyen Baksı Müzesi kurucusu Hüsamettin Koçan olacak.

SİDİKLİ KASABASI MÜZİKALİ // 12-13 ŞUBAT // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Tony Ödüllü Broadway müzikali “Sidikli Kasabası Müzikali” 27 kişilik kadrosuyla sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde. Greg Kotis ve Mark Hollman’ın kaleme aldığı müzikali Kayhan Berkin yönetiyor. Settar Tanrıöğen ve Füsun Demirel gibi isimleri bir araya getiren müzikalde aynı zamanda İstanbul Devlet Opera ve Balesi Şefi Murat Kodallı önderliğinde canlı orkestra da yer alıyor.

Yapımını MON'un üstlendiği müzikal; yepyeni bir yorumla sanatseverlerle buluşuyor. Müzikalde, dünyanın kuraklıkla boğuştuğu bir dönemde; halkın tuvalete girmesinin özel bir şirket denetimiyle gerçekleşmesi ve bunun ekseninde yaşananlar anlatılıyor.

CMXXIV // 13 ŞUBAT // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Dünyanın dört bir yanında binlerce kez sahne alan Cem Yılmaz, yepyeni stand-up gösterisiyle Zorlu PSM’ye dönüyor. Cem Yılmaz, "CMXXIV" adını taşıyan yeni performansı ile, 7 Şubat tarihinden itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircilerle buluşmaya başladı. Sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleştirilecek bu özel gösteri serisi tüm izleyicilere eğlenceli saatler yaşatacak. 

KİBRİTİN UCUNDA // 13 ŞUBAT // %100 STUDIO // 20.30

Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı, Kayhan Berkin’in yönettiği, Rıza Kocaoğlu’nun oynadığı Kibritin Ucunda, sezon boyunca %100 Studio’da izleyicisiyle buluşuyor. Kibritin Ucunda’da, 30’lu yaşlarının başında bir plaza çalışanı olan Kerem’in başarı hırsının, çocukluğunun ve küçük bir felaket sonrası ziyarete gelen geçmişinin gölgesinde, kendiyle uzun ve derin bir hesaplaşması anlatılıyor. 

EDITH // 13 ŞUBAT // touché // 21.00

Selin Köseoğlu’nun yazıp yönettiği ve aynı zamanda ‘’Edith’’ karakterine hayat verdiği tek kişilik müzikli oyunu, Piaf’ın meşhur şarkılarının Türkçe yorumları eşliğinde seyirci ile buluşuyor. Edith’de Fransa’nın ünlü şarkıcısı “Edith Piaf”ın, nam-ı diğer “Kaldırım Serçesi”nin, aşkları, kayıpları, hüzünleri ve şarkılarıyla günümüz dünyasına uzanan öyküsü anlatılıyor.

SILA // 14 ŞUBAT // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

Türkçe pop müziğin en iyi kadın vokallerinden Sıla, kült olmuş şarkılarını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Turkcell Sahnesi’nde söyleyecek.

BORA ÇELİKER QUARTET FEAT. İMER DEMİRER & ATEŞ TEZER "WHAT IS THIS THING CALLED LOVE?" // 14 ŞUBAT // touché // 21.00

Bora Çeliker, 20 yılı aşkın süredir dönem dönem birlikte çaldığı ustaları İmer Demirer ve Ateş Tezer'le yeniden bir araya geleceği bu konserde Irving Berlin, Cole Porter, Rodgers & Hart, Jimmie Van Heusen, George Gershwin ve Jimmy McHugh gibi şarkı yazarlarının bestelediği 'Aşk' temalı caz standard'larını yorumlayacak. Modern Mainstream, Hard Bop, Free Jazz gibi akımlardan beslenen grubun performansları dinamik ve yüksek tansiyonlu icralardan, içe dönük, ağır ballad'lara uzanan bir çeşitlilik içeriyor.

BALİNA // 14-15 ŞUBAT // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Zorlu PSM, Craft Tiyatro ve Free Stage ortak yapımcılığı ile Samuel D. Hunter’ın aynı isimli oyunundan uyarlanarak geçtiğimiz seneye damgasını vuran, Akademi Ödülleri’nde aldığı 3 adaylığın yanında, Brendan Fraser’a “En İyi Erkek Oyuncu” Oscar’ını kazandıran Balina, bir baba-kızın çok geç kaldıkları küçük bir kavuşma hikayesini anlatıyor. 

Zorlu PSM, Craft ve Freestage ortak yapımcılığında, İbrahim Çiçek’in yönettiği oyun; Enis ArıkanŞebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in performanslarıyla “Balina”, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde temsillerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

MUSTAFA SAĞIR STAND UP // 15 ŞUBAT // touché // 21.00

Einstein ‘ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zor’ der. Taze baba komedyenimiz Mustafa Sağır’a göre ise küçük kızını uyutmak her şeyden zor. Son yıllarda çeşitli kültür sanat mekanlarında stand-up icra eden Mustafa Sağır tek kişilik gösterisi ile 15 Şubat'ta touché’de.

ATA DEMİRER GAZİNOSU // 16 ŞUBAT // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Gazino konseptini komedi ile birleştirip, bir komedi gazinosu formatı yaratan, mizahin yıldız ismi Ata Demirer, yeni şarkılar, yeni şakalar ve unutulmayan klasikleri ile “ATA DEMİRER GAZİNOSU”nun perdelerini 3 yıl aradan sonra tekrar açıyor. Ata Demirer, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu hikayeleriyle sahnelere geri dönüyor. Ata Demirer’e sahnede yine usta müzisyen Taşkın Sabah yönetimindeki orkestra eşlik ediyor.

UĞUR YÜCEL- NEYZEN TEVFİK HİÇ // 16 ŞUBAT // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Uğur Yücel, Neyzen’in hayat hikayesini dünyasını, dostlarını; anekdotlarla hicivlerle şiirlerle anlatırken, sivri dilli sarhoş bilgenin ruhunun derinliklerini izleyiciye geçiren özel bir performans sunuyor.

MURAT EVGİN "USTALARIN İZİNDE 25 YIL" // 16 ŞUBAT // touché // 21.00

Şarkıları ve dizi müzikleriyle 40’dan fazla ülkenin ekranında sevilen besteci & yorumcu Murat Evgin, müzik hayatının 25. yılında özel bir projeyle touché’de sahne alacak!

ANIL DURMUŞ // 16 ŞUBAT // %100 STUDIO // 21.00

Son dönemin popüler isimlerinden Anıl Durmuş, 16 Şubat'ta Zorlu PSM %100 Studio’da dinleyicileriyle buluşuyor. 

PSM LOVES2DANCE: DIGITALISM // 17 ŞUBAT // %100 STUDIO // 21.00

Zorlu PSM’nin elektronik müziğin enlerini sahnesinde ağırladığı yüksek tempolu “PSMLoves2Dance” konser serisi kapsamında FIFA 2008'de ve Need For Speed ProStreet'de kullanılarak milyonlarca dinlemeye ulaşan “Pogo” şarkıları, Booka Shade, H.O.S.H, Joris Voorn, Gerd Janson gibi usta isimlerle yaptıkları iş birlikleri ve hareketli ve sinematik evrenleriyle Digitalism, 17 Şubat Akşamı Zorlu PSM %100 Studio geliyor.

CENK ERDOĞAN TRIO // 17 ŞUBAT // touché // 21.00

"En İyi Yeni Çağ Albümü" dalında Grammy Ödülü dahil birbirinden değerleri başarıla imza atmış müzisyen Cenk Erdoğan, Cenk Erdoğan Trio ile 17 Şubat’ta touché’de olacak.

1923 // 17-18 ŞUBAT // TURKCELL SAHNESİ // 15.00-20.00

Kurtuluş Savaşı Müzesi’ne yapılan okul gezisi sırasında ortadan kaybolan dört arkadaş, kendilerini bir anda Mustafa Kemal’in Millî Mücadele’yi başlattığı Bandırma Vapuru’nda bulurlar. Bandırma’yı sarsan dalgalardan Meclis’in açılışına, Büyük Taarruz’dan Cumhuriyet’in ilanına uzanan; genç, yaşlı, çocuk, kadın ve erkek nice isimsiz Cumhuriyet kahramanının yarattığı Millî Mücadele serüvenini anlatan 1923’te müzik, dans, muhteşem sahne tasarımı ve multimedya şovu eşliğinde soluk soluğa izleyeceksiniz. 100 kişilik dev kadronun bu eşsiz performansını kaçırmayın. 

KUSURSUZ DÜNYA MÜZİKALİ // 18 ŞUBAT // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 15.00

Çocuklarla en sevilen oyunları 20 senedir buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, “Bir Hayal Bir Oyun” yarışmasının 2020 yılı kazananı Elif Sude Dobra’nın kaleme aldığı ‘Acayip Teknolojik Masallar’ hikayesinden sahneye uyarlanan Kusursuz Dünya Müzikali, bu sene de her yaştan izleyiciyle buluşuyor. 

Başrolünde Pınar Altuğ Atacan, Yağmur Topçu ve Yarkın Ünsal’ın yer aldığı, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde izleyenleri yenilikçi dekoru ve kostümleri, müzikleri ve danslarıyla gerçek, sanal ve masal arasında bir yolculuğa çıkaran Kusursuz Dünya Müzikali, sezon boyunca Zorlu PSM’de.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin