12 Ekim 2018 Cuma reyting sonuçları! Gülperi, Arka Sokaklar, İstanbullu Gelin, Kızım reytingleri...

12 Ekim 2018 Cuma günü reyting sonuçları belli oldu. Reyting tablosunda durum nasıl? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
13 Ekim 2018 - 11:39
Reyting

12 Ekim 2018 Cuma reyting sonuçları elimize ulaştı! Cuma günü ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı?

Kanal D'nin zirveden düşmeyen dizisi Arka Sokaklar, Star TV'nin popüler dizilerinden İstanbullu Gelin, üçüncü sezonu süren atv'nin Aşk ve Mavi'si, Show TV'nin yenilerinden Gülperi, TV8'in Kızım ve TRT'nin Payitaht Abdülhamid'i bu hafta kaçıncı sırada yer aldılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE GÜNÜN REYTİNGLERİ

12 Ekim 2018 reyting sonuçları (Total Grubu)

18-10/13/12-ekim-total-reytingler.jpg

12 Ekim 2018 reyting sonuçları (AB Grubu)

18-10/13/12-ekim-ab-reytingler.jpg

ARKA SOKAKLAR TÜM KİŞİLERDE YERİNİ KAPTIRMADI!

490. bölümüyle ekranlara gelen Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar istikrarlı ekran performansını sürdürüyor. Dizi, Gülperi'nin yakın takibine rağmen bu hafta da totalde yerini kimseye kaptırmadı. Dizi, AB'de ise geçen haftaya göre bir sıra geriledi ve 7. sırada kendine yer buldu.

18-10/13/arka-sokaklar-490-bolum-fotografi.jpg

İSTANBULLU GELİN AB'DE GEÇİLMİYOR!

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı Star TV'nin İstanbullu Gelin'i iyi bir grafik sergilediği AB kategorisinde geçen haftaki başarısını tekrarladı ve ilk sıradaki yerini korudu. 57. bölümüyle ekranlarda olan dizi totalde ise günü 8. sırada tamamladı.

18-10/13/stanbullu-gelin-57-bolum-fotograf.jpg

KIZIM BU HAFTA KAÇINCI OLDU?

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı TV8'in yeni sezon dizisi Kızım geçtiğimiz hafta her iki kategoride ikinci sırada yer alarak dikkat çekmişti. Dizi, bu hafta birkaç sıra düşüş gösterip totalde 5, AB'de 4. sırada günü tamamladı.

GÜLPERİ ZİRVEYİ ZORLUYOR!

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin gözyaşlarıyla dolu hikayesini konu alan Show TV'nin Nurgül Yeşilçay'lı yeni sezon dizisi Gülperi totalde bu hafta bir sıra daha yükseldi ve Arka Sokaklar'ın hemen ardından 2. sırada günü tamamladı. Önümüzdeki haftalarda totalde zirvede görebileceğimiz dizi, AB'de ise 6. sırada yer aldı.

18-10/13/gulperi-5-bolum-fotograf.jpg

Geçtiğimiz hafta yeni sezonunu açan TRT 1 'in dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 56. bölümü ile AB'de bu hafta da 3. sırada yer alıp istikrarlı grafiğini korudu. Dizi, totalde ise 13. sırada yer aldı.

18-10/13/payitaht-abdulhamid-56-bolum-fotografi.jpg

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği atv'nin Aşk ve Mavi'si dün akşam 73. bölümüyle ekranlardaydı. Her iki kategoride bu hafta da gerileme gösteren dizi totalde 11., AB'de ise 32. sırada kendine yer bulabildi. Dizinin ilk sezonki reytinglerini fazlasıyla arattığını söyleyebiliriz.

18-10/13/ask-ve-mavi-73-bolum-fotografi.jpg

"Arka Sokaklar" 491. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin