Mr. Inbetween 2. sezon onayını aldı!

Kara komedi türündeki Mr. Inbetween dizisine yeni sezon onayı çıktı. Mr. Inbetween 2. sezon detayları...

Avustralya'da Foxtel, Amerika'da ise FX kanalında izleyiciyle buluşan kara komedi türündeki dizi "Mr. Inbetween" için resmi 2. sezon onayı çıktı.

Onay haberi dizinin ilk sezon final bölümü öncesinde geldi.

"MR. INBETWEEN" KONUSU

Scott Ryan'ın The Magician adlı ödüllü kısa filminden esinlenerek ekranlara uyarlanan ve Ryan'ın başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi; suç dolu mesleğiyle ailesi, arkadaşları ve sevgilisi arasında bir denge kurmaya çalışan Ray Shoesmith'in sıradışı serüvenine odaklanıyor.

18-11/01/mr-inbetween-onay.jpg

Dizide yönetmenliği, senaristliği ve baş yapımcılığı Nash Edgerton (Gringo, The Square) üstlenirken; oyuncu kadrosunda Kadroda Damon Herriman, Justin Rosniak, Brooke Satchwell, Jackson Tozer, Nicholas Cassim, Chika Yasumura ve Matt Nable gibi isimler de bulunuyor.

MR. INBETWEEN 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Mr Inbetween'in 2. sezonu önümüzdeki sene içerisinde prömiyerini yapacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin