12 Monkeys 3. sezon onayını aldı

Aaron Stanford'un zaman yolculuğu seneye de devam ediyor...

Yeni sezon onayı alıp alamayacağı bir süredir kafamızı kurcalayan 12 Monkeys için Syfy'dan beklenen açıklama geldi!

Aaron Stanford'un bir sonraki zaman yolculuğu macerası için hazır mıyız?

BİR SEZON DAHA BİZLERLE

1995 yapımı aynı adlı filmin televiyon uyarlaması olan 12 Monkeys resmi olarak 3. sezon onayını aldı.

3. SEZON DETAYLARI

Yayıncı kanal, ilk iki sezondaki 13 bölüm sayısı yerine 3. sezon için 10 bölümlük sipariş vermeyi uygun gördü. Yeni sezon bölümlerinin 2017 senesi içerisinde ekranlarda olması planlanıyor.

16-07/02/nup_170438_0297.jpg

Yeni sezon heyecanını yaşayan baş yapımcı Terry Matalas, Entertainment Weekly'e konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Syfy ve UCP bu proje için harika yaratıcı ortaklar olmayı başardı. Bu zaman yolculuğunun çok daha şaşırtıcı, duygusal ve heyecanlı yeni bölümlerini anlatma fırsatı bulduğumuz için çok heyecanlıyız." ifadelerini kullandı.

Aaron Stanford, Amanda Schull, Barbara Sukowa, Emily Hampshire, Kirk Acevedo ve Todd Stashwick gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizide baş yapımcı ve showrunner Terry Matalas'a ortak yaratıcı isim olarak Travis Fickett eşlik ediyor. Charles Roven ve Richard Suckle dizinin yapımcı kadrosunda yer aLan diğer isimler.

2. SEZON SÜRÜYOR

Bu arada 12 Monkeys'in ikinci sezonu Pazartesi akşamları ekrana gelen bölümlerle Syfy ekranlarında sürüyor.

Universal Cable Productions'ın Atlas Entertainment işbirliğiyle hazırladığı dizi, 11 Temmuz'da 'Blood Washed Away' isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.

12 Monkeys 2. sezon 12. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin