13 Ağustos 2013 Salı reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Mumya Dönüyor mu, Şans Kapıda mı? İşte reytingler...

resim yok
14 Ağustos 2013 - 10:58
Reyting

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Bir Aşk Hikayesi mi, Güneşi Beklerken mi, Mumya Dönüyor mu, Şans Kapıda mı? İşte reytingler...

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Güneşi Beklerken yine zirvede!

Kanal D'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı yeni dizilerinden Güneşi Beklerken, izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizi, yeni bölümüyle tüm kişilerde dizi kategorisinde ve aynı zamanda genel klasmanda bir kez daha zirvede yer alan yapım oldu. Günün en çok izlenen ikinci dizisi olan Bir Aşk Hikayesi ise aynı zamanda genel sıralamada da 2. sırada yer aldı.

AB kategorisinde fark büyük!

AB kategorisinin dizi sıralamasında lider olan Güneşi Beklerken aynı zamanda genel klasmandaki birinciliğini burada da sürdürdü. Dizi, bu kategoride rakipleriyle arasındaki farkı bu hafta oldukça açmış görünüyor. Sonraki sıraları paylaşam yapımlar ise şöyle: Şans Kapıda, Bir Aşk Hikayesi, Doktorlar (tekrar) ve Mumya Dönüyor.

İşte günün ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps98fd877c.png [reklam]  photo 2_zps5fdf9366.png

 

BİR AŞK HİKAYESİ 20. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

 

GÜNEŞİ BEKLERKEN'de Kerem'in büyük oyunu! Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin