Hakkında yakalama emri olan ünlü oyuncu nerede ortaya çıktı?

Uyuşturucu baskınında adı geçen ancak İtalya'da olduğu için gözaltına alınamayan Berrak Tüzünataç, dönmeyince yakalama emri çıktı.

resim yok
14 Ağustos 2013 - 11:17
Magazin

Uyuşturucu baskınında adı geçen ancak İtalya'da olduğu için gözaltına alınamayan Berrak Tüzünataç, dönmeyince yakalama emri çıktı.

Olayların durulmasını bekleyen oyuncu ise Roma'ya yerleşti.

Keyif tatili zorunlu ikamete dönüştü

İstanbul narkotik polisinin geçen haftalarda torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonunda birçok dizi yıldızı gözaltına alınmıştı.

 

Adı geçmişti


Magazin dünyasında bomba etkisi yaratan olayda Kenan İmirzalioğlu, Sarp Apak, Hakan Yılmaz ve Engin Altan Düzyatan gibi isimlerle birlikte Berrak Tüzünataç’ın da adı geçmişti.

 

Yakalama kararı

Ancak baskın sırasında İtalya’da bulunan oyuncu, 'kadraj dışında' kalmıştı. Gözaltı kararı bulunan Tüzünataç, yurtdışından dönmeyince hakkında bir de yakalama emri verildi.
 
YAPIMCILAR TEKLİF KONUSUNDA ÇEKİMSER
 
Gelişmeler üzerine Avrupa tatilini uzatan Tüzünataç, bir süreliğine Roma’ya yerleşti. Ortalığın karışık olduğu dönemi gözlerden uzak geçirmeyi amaçlayan yıldızın, dönmek için olayların durulmasını beklediği tahmin ediliyor.

 

Bir yandan...

Tüzünataç, bir yandan da kendine ait Instagram hesabından Roma’da çektiği fotoğrafları paylaşıyor.

 

Çekimserler

Öte yandan olaylar sonrası yapımcı ve cast ajanslarının ünlü oyuncuya teklif götürme konusunda çekimser kaldığı, bu durumun da Tüzünataç'ı kaygılandırdığı konuşuluyor.
[reklam]
Tüzünataç'ın filmografisi

Beyza'nın Kadınları (2005)
Ödünç Hayat (2005)
Organize İşler (2005)
Affedilmeyen (2007)
Elveda Rumeli (2007)
Bu Kalp Seni Unutur mu? (2009)
Kıskanmak (2009)
Akrep Çemberi (2010)
Ejder Kapanı (2010)
Ezel (2010)
Bir Avuç Deniz (2011)
Son (2012)
Çanakkale : Yolun Sonu (2013)

 

 

KAYIP DİZİSİ İÇİN UYGUN BULUNMADILAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin