13 Ekim 2016 Perşembe reyting sonuçları

Yüksek Sosyete mi, Show TV'nin yenisi Cesur Yürek mi, Bodrum Masalı mı, Yeter mi, Kördüğüm mü? Ekranlarda Perşembe gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
14 Ekim 2016 - 10:25
Reyting

Yüksek Sosyete mi, Show TV'nin yenisi Cesur Yürek mi, Bodrum Masalı mı, Yeter mi, Kördüğüm mü, haber bültenleri mi, Türk sineması Karabela mı?

Ekranlarda Perşembe gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'YÜKSEK SOSYETE' ÇIKIŞTA!

Star TV'nin Yüksek Sosyete'si geçen hafta tekrar devraldığı liderliği bu hafta da kimselere bırakmazken, Show TV'nin dün akşam ilk bölümüyle ekranlara gelen yeni dizisi Cesur Yürek ikinci sıradan listeye girdi.

Bodrum Masalı bu hafta biraz gerileyerek 7. sırada yer alırken, Yeter de aynı şekilde düşüşle 11. sırada kendine yer buldu.

Kördüğüm 22. sırada yer alarak zirve mücadelesinden iyice uzaklaşmış durumda.

AB'DE ZİRVE AYNI!

Yüksek Sosyete AB kategorisinde de en çok izlenen program olurken, Bodrum Masalı üçüncü sırada yer alarak bu kategoride daha iyi bir ekran performansı göstermeye devam ediyor.

Yeni dizi Cesur Yürek 6., Kördüğüm 11. ve Yeter 15. sırada günü tamamladılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Bodrum Masalı 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin