Lethal Weapon tam sezon onayını aldı!

Fox, yeni dizisi Lethal Weapon için 5 ek bölüm daha sipariş ederek dizinin ilk sezonunu 18 bölüme yükseltti ve diziye tam sezon onayı vermiş oldu.

Fox, Lethal Weapon'ın ekran performansından memnun görünüyor!

LETHAL WEAPON'A TAM SEZON ONAYI!

Yayıncı kanal, bu sezon ekranlara sürdüğü yeni dizisi Lethal Weapon için 5 ek bölüm daha sipariş ederek dizinin ilk sezonunu 18 bölüme yükseltti ve diziye tam sezon onayı vermiş oldu.

Tam sezon onayı için teknik olarak 22 bölümlük onaylara alışmış olsak da bu ek bölüm siparişleri de kanalın diziye duyduğu güveni yansıtmış oluyor.

İZLENME ORANLARI NASIL?

Warner Bros. Television, Lin Pictures, Good Session Productions ortak yapımcılığında hazırlanan ve geçtiğimiz ay ilk bölümüyle ekranlara gelen dizi, izlenme oranlarında 2.2 reyting oranı ve 7.9 milyon izleyici rakamlarıyla bir önceki sene yayın hayatına başlayan Rosewood ile hemen hemen eşit düzeyde bir ekran performansı ortaya koydu.

16-10/14/lethal-weapon-3.jpg

Konuyla ilgili Fox adına açıklamalarda bulunan David Sammen "Lethal Weapon, Damon Wayans ve Clayne Crawford'un dinamik performansları ile sinematik aksiyon ve sevimli mizah ile çevrili çılgınca eğlenceli bir ilişkiyi bizlere sunuyor. Lethal Weapon'ın ilk sezonuna bu bölümleri ekliyor olmaktan heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Birbirinden çok farklı karakterdeki iki dedektifin Los Angeles sokaklarında güçlerini birleştirerek birlikte çalışmasıyla başlayan olayları mizahı da eksik etmeyerek bizlere sunan dizinin oyuncu kadrosunda Clayne Crawford ve Damon Wayans dışında Kevin Rahm, Keesha Sharp, Dante Brown, Chandler Kinney, Jordana Brewster ve Johnathan Fernandez gibi isimler yer alıyor.

16-10/14/lethal-weapon-2.jpg

SEZON SÜRÜYOR

İlk dört bölümü sonrasında izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.95 reyting oranı ve 7.154 milyon izleyici ortalamaları ile ekran macerasını sürdüren dizi sezonun beşinci bölümü 'Spilt Milk' ile 19 Ekim Çarşamba akşamı Fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Lethal Weapon'u izliyor musunuz? Sizce dizi tam sezon onayını hak ediyor muydu?

'Lethal Weapon' 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin