Van Helsing 2. sezon onayını aldı

Van Helsing, henüz dört bölümünü geride bırakmışken resmi 2. sezon onayını aldı.

Van Helsing için güzel haber hayranlarını fazla bekletmeden geldi!

VAN HELSING SENEYE DE BİZLERLE!

Kablolu televizyon kanalı Syfy'ın aksiyon-korku türündeki yeni dizisi Van Helsing, henüz dört bölümünü geride bırakmışken resmi 2. sezon onayını aldı.

YENİ SEZON DETAYLARI

İlk sezonu gibi yine 13 bölümden oluşacak ikinci sezonun çekimlerine 2017 senesinin Ocak ayı içinde başlanması bekleniyor.

Yeni sezon onayı duyurusu dizinin yapımcısı Nomadic Pictures ve dağıtıcısı Dynamic Television tarafından gerçekleştirildi.

Van Helsing'in showrunner ve yazarı Neil LaBute konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Vanessa, müttefikleri ve düşmanları için önümüzde harika ve korkutucu bir yol planı var. Bu dünya ve hikayenin uzun yıllar sürdürülebilir olabileceğini düşünüyorum. Bizlere duyduğu açık güven nedeniyle Syfy'a ve hikaye anlatıcıları, oyuncu kadrosu ve tüm ekibe üstün çabaları nedeniyle teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

16-10/14/van-helsing-2.jpg

Vanessa Helsing'in dünyaya vampirlerin hakim olduğu bir dünyada gizemli bir güce sahip olduğunu keşfetmesinin ardından hayatta kalan insanların vampirlere karşı verdiği mücadelede onlara önderlik etmesi üzerine gelişen olayları konu edinen dizinin oyuncu kadrosunda Kelly Overton, Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, Paul Johansson, David Cubbit, Vincent Gale ve Tim Guinee gibi isimler yer alıyor.

Syfy ve Nomadic Pictures ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yapımcı kadrosunda Nomadic Pictures'tan Chad Oakes ve Mike Frislev, showrunner/yazar LaBute, Simon Barry, Evan Tyler (Industry Works), Dave Brown ve Zadoc Angell (Echo Lake Entertainment), Daniel March (Dynamic Television) yer alıyor.

18-49 yetişkin yaş aralığında 0.21 reyting oranı ve 0.839 milyon izleyici ortalamaları ile ekran macerasını sürdüren dizi, 14 Ekim Cuma akşamı ekranlara gelecek sezonun beşinci bölümü 'Fear Her' ile kaldığı yerden devam edecek.

'Van Helsing' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin