Kiralık Aşk 56. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk, 56. bölümüyle bu akşam 20.00'da ekrana geliyor. Kiralık Aşk yeni 56. bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde...

Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk 56. randevuda sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölümünden itibaren ilgiyle takip edilen dizi bu akşam 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek.

Kiralık Aşk 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Sıradışı senaryosuyla izleyiciyi her hafta şaşırtmayı başaran Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk, bu akşam 20.00'da 56. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz gün fragmanları yayınlanan dizide birçok önemli gelişme yaşanacak.

Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Kiralık Aşk 56. bölümde Ömer ve Pamir arasındaki gerginlik giderek yükseliyor. Pamir bu bölümde açık açık Ömer'in üstüne oynamaya başlıyor. Pamir Defne'de ısrar etse de Defne Ömer ile arasında yaşanan her şey için kendini suçluyor. Vicdanının sesine kulak veren Defne Ömer'e büyük bir jest ile geliyor. Sinan ve Seda arasında sürpriz yakınlaşma devam ediyor. Ömer Defne'nin büyük jestine nasıl tepki verecek? Pamir'in Defne'yi elde edebilmek için yeni bir planı var mı? Sinan ve Seda arasındaki yakınlaşma nereye varacak? Aklınızdaki tüm sorular ve daha fazlası bu akşam Star TV ekranlarında yanıtlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin