Bana Sevmeyi Anlat Bomba Gibi Bir Bölümle Geliyor!

Fox TV'nin sevilen dizisi Bana Sevmeyi Anlat bu akşam 20.00'da ekrana geliyor. Bana Sevmeyi Anlat 7. bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde!

Başrollerini Kadir Doğulu ve Seda Bakan'ın üstlendiği son dönemin dikkat çeken dizilerinden Bana Sevmeyi Anlat 7. bölümüyle bu akşam 20.00'da Fox TV'de ekrana geliyor. Nefes kesici bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak dizide beklenmedik olaylar ve romantik sahneler bizleri bekliyor.

Geçtiğimiz Hafta Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz hafta reyting rakamlarında üst sıralarda kalmayı başaran dizide birçok önemli gelişme yaşanmıştı. Hatırlayacağınız üzere Canan Leyla'nın Haşmet'in sevgilisi olduğunu öğrenmiş ve deliye dönmüştü. Haşmet'in Leyla ile durumunu öğrenen Canan da oyuna dahil oldu. Leyla babasına destek olmak için Haşmet'in evine uğradı. Alper Leyla'yı Haşmet'in evinde gördü.

Bana Sevmeyi Anlat 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Geçen hafta yaşanan önemli gelişmelerin ardından merakla beklenen fragmanlar yayınlandı. 7. bölüm ile ilgili önemli kesitlerin sunulduğu fragmanlar Bana Sevmeyi Anlat takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Bana Sevmeyi Anlat bu akşam 20.00'da bomba gibi bir bölümle Fox TV'de ekrana gelmeye hazırlanıyor. İzleyicileri heyecanlandıracak birçok gelişmenin yaşanacağı 7. bölümde Haşmet Leyla'yı İrfan'a görecek ve deliye dönecek. Alper için tek kurtuluş yolu Leyla'nın adını vermek olsa da bunu yapmayı reddedecek. Alper Leyla'nın adını vermese de ortaya çıkan bir görüntü sayesinde içinde bulunduğu durumdan kurtulacak. Alper özgürlüğüne kavuşsa da olaylardan sıyrılmak yerine daha da derine inecek. Onur ise Alper ve Leyla için hain bir plan yapmaktadır. Alper ve Leyla Onur'un oyunlarını zarar görmeden atlatabilecek mi?

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin