13 Reasons Why 2. sezon onayı yolda!

Son günlerin sosyal medyada en çok konuşulan dizilerinin başında gelen "13 Reasons Why" ın ikinci sezonu olacak mı?

Volkan Küçükel
27 Nisan 2017 - 11:44
Gündem

Son günlerin sosyal medyada en çok konuşulan dizilerinin başında gelen "13 Reasons Why" ın ikinci sezonu olacak mı?

"13 REASON WHY" 2. SEZON ONAYI ALMAYA ÇOK YAKIN!

Deadline'ın haberine göre henüz resmi bir duyuru yok ancak Jay Asher’ın çok satan "Ölmek İçin On Üç Sebep" kitabından Netflix aboneleri için diziye dönüştürülen yapımın ikinci sezon onayı eli kulağında!

ABD'li oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez'in baş yapımcı olarak yer aldığı dizi, ilk sezonuyla eleştirmenlerden övgüler alırken sosyal medyada ise hızla yayılarak hakkında en çok konuşulan diziler listesinin zirvesine çıktı. Dolayısıyla dizinin ikinci sezon onayının gelmesi şaşırtıcı olmayacak.

Şu sıralar Netflix, yapımcı ve yaratıcılar arasında dizinin ikinci sezon hikayesinin ilk sezonun ardından nasıl geliştirilebileceği üzerine görüşmeler gerçekleştiriliyor.

17-04/27/13-reasons-why-1493282421.jpg

13 REASONS WHY KONUSU

Genç bir kız Hannah Baker'ın (Katherine Langford) şaşırtıcı intiharının ardından sınıf arkadaşı Clay Jensen'in (Dylan Minnette), onun bu trajik seçiminin üzerindeki gizemi kaldıran kasetler almasıyla gelişen olayları izleyicilere aktaran 13 Reasons Why'da tüm okul Hannah Baker'ın intiharının üzüntüsünü yaşarken, yakın arkadaşı Clay kapısında Hannah'ın intihar etmeden önce kaydettiği kasetlerle dolu bir kutu bulur.

Kasetlerde Hannah, hayatını sona erdirmeye niye karar verdiğinin on üç nedenini açıklamaktadır. Peki, Clay da bu nedenlerden biri midir? Bu sorunun cevabı için kasetleri dinlemek zorundadır...

17-04/27/netfliz-13-reasons-why.jpg

MUTFAKTA KİMLER VAR?

Kate Walsh, Brian D'Arcy James, Derek Luke, Brandon Flynn, Justin Prentice, Alisha Boe, Christian Navarro ve Tommy Dorfman gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yönetmenliğini Oscar ödüllü Tom McCarthy (Spotlight) üstlenirken, Tony ve Pulitzer Prize ödüllü Brian Yorkey (Next to Normal) dizinin senaristliğini gerçekleştiriyor.

Paramount Television yapımcılığındaki 13 Reasons Why'ın yapımcı kadrosunda ise Gomez, Joy Gorman, Michael Sugar, Steve Golin, Brian Yorkey, Kristel Laiblin ve Mandy Teefey yer alıyor.

"13 Reasons Why" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin