14 Haziran 2016 Salı reyting sonuçları

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Volkan Küçükel
15 Haziran 2016 - 13:10
Reyting

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı, Survivor mı, Hayat Şarkısı mı, Aşk Yeniden mi, Kış Güneşi mi, Euro 2016 karşılaşmaları mı?

Ekranlarda Salı gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' DİZİLERİN LİDERİ

Yunus Künçe'nin adaya veda ettiği Survivor'ın genel sıralamada zirvede yer aldığı Salı akşamının ikinci sırasında alıştığımız üzere atv'nin en çok izlenen ve iddialı dizilerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yer aldı. Dizi, sezon finali bölümüyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Fox'un sevilen gençlik dizisi Aşk Yeniden final bölümüyle çıkış yaparak 3. sırada yer aldı ve ekran macerasının sonuna geldi. Belli bir izleyici kitlesi edinen Hayat Şarkısı ise geçtiğimiz hafta olduğu gibi 4. sırada yer alarak istikrarlı grafiğini korudu.

Show TV'nin Kış Güneşi ise beklenenin çok uzağında kalmaya devam ederek 48. sırada yer aldı. Dizinin yayın saatinin iyice geç saate çekilmesi düşüşün daha da büyümesine neden oldu.

AB'DE BAŞABAŞ MÜCADELE

AB kategorisinde ilk iki sıra Survivor ve Portekiz-İzlanda Euro 2016 karşılaşmasının canlı yayınından oluşurken, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali bölümüyle bu yapımların hemen ardından geldi.

Hayat Şarkısı'nın 4. ve final bölümüyle Aşk Yeniden'in 6. sırada yer aldığı listede Kış Güneşi ise ancak 71. sırada kendine yer bulabildi.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Hayat Şarkısı 20. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin