The Walking Dead'de Daryl Dixon ölecek mi?

"Daryl ölürse ayaklanırız"

Volkan Küçükel
14 Haziran 2016 - 17:36
Röportaj

Ekranlarda zombi furyasını yeniden başlatan AMC'nin reyting rekortmeni dizisi The Walking Dead'in yedinci sezonunun bir an önce başlamasını bekliyoruz!

Altıncı sezon finaliyle izleyicileri koltuğa çivileyen ve şok edici final sahnesiyle kafamızda bir sürü soru işareti oluşturan dizinin en sevilen karakterlerinden Daryl Dixon'ı canlandıran Norman Reedus'tan izleyicilere mesaj var!

FANLAR İSYANA HAZIR!

The Walking Dead fanları geride bıraktığımız sezon finalinin ardından Daryl Dixon'ın ölümüyle karşılaşmaları durumunda "Daryl ölürse ayaklanırız" sloganıyla bir dayanışma içine girmişler ve bu mesajlarını en sert şekilde dizinin yapımcılarına ve senaristlerine iletmişlerdi.

Ve görünen o ki Norman Reedus da fanlarla birlikte hareket ediyor!

Karakterini kaderi konusunda fanların duyduğu endişeye hitaben Variety'e demeç veren aktör "Eğer bu gerçekleşirse isyanın başında ben olurum" ifadesini kullandı.

16-06/14/landscape-1458322759-twd-614-gp-1021-0086-rt-1465914637.jpg

Reedus sözlerine şöyle devam etti: "Bu karakterin içini en iyi şekilde doldurabilmek için ne kadar uzun süredir uğraş vermekteyim. Sizlere verdiğiniz destekten dolayı oldukça minnettarım ve işimi gerçekten çok seviyorum.

Birlikte çalıştığım müthiş ekibi ve sizleri çok seviyorum. Tüm fanların arkamda olduğunu bilmek fazlasıyla mutluluk verici. Ben de onların arkasındayım. Onlar için her zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum. Parçası olduğum için gurur duyduğum bir aileye mensubum."

Bakalım Negan'ın dikenli tellerle donatılmış beyzbol sopasından nasibini hangi karakter alacak...

The Walking Dead'in 7. sezonunun Ekim ayı içerisinde AMC ekranlarına gelmeye başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin