14 Nisan 2019 Pazar reyting sonuçları! Total ve AB'de zirve değişmedi'

14 Nisan 2019 Pazar günü reytingleri belli oldu. Savaşçı, Kardeş Çocukları, Elimi Bırakma, Zengin ve Yoksul, Nöbet'in reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler, günün sıralaması ve değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
15 Nisan 2019 - 11:15
Reyting

14 Nisan 2019 Pazar reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? En çok hangi dizi izlendi?

Savaşçı, Kardeş Çocukları, Elimi Bırakma, Zengin ve Yoksul, Nöbet arasındaki reyting mücadelesinden hangisi galip çıktı?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

14 Nisan 2019 Pazar reyting sonuçları (Total)

19-04/15/14-nisan-2019-pazar-total-reytingler.jpg

14 Nisan 2019 Pazar reyting sonuçları (AB)

19-04/15/14-nisan-2019-pazar-ab-reytingler.jpg

SAVAŞÇI TOTALDE ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUYOR!

Bir yanda kardeşi, bir yanda askerleri tehlikede olan Albay Kopuz'un hamlesi ne olacak? Savaşçı dün akşam ekranlara gelen 70. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde Survivor Türkiye Yunanistan ve Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu'nun önünde bu haftanın da en çok izlenen programı olmayı başardı.

AB'de de istikrarlı grafiğini koruyan ve günü 5. sırada tamamlayan Savaşçı, Twitter'da #Türkündostu etiketiyle kısa sürede Trend Topic listesine girdi.

19-04/15/savasci-70-bolum-fotograf.jpg

KARDEŞ ÇOCUKLARI YİNE AB'NİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ!

11. bölümüyle geçen haftaya kıyasla izlenme oranlarını arttıran; AB'de Survivor Türkiye Yunanistan ve Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu'nun önünde ilk sırada yer alıp kategorinin en çok izlenen dizisi olmayı başaran Kardeş Çocukları, totalde ise 4. sıradaki yerini korudu.

Twitter'da #Sanaİnanıyorum bölüm etiketinin kullanıldığı yapım, dün akşam kısa sürede Türkiye Trend Topic listesine girmeyi de başardı.

19-04/15/kardes-cocuklari-11-bolumden-kare.jpg

ELİMİ BIRAKMA REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Cenk'in kalbi Azra'dan bir adım öteye gidemiyor... Geçtiğimiz haftaya yakın düzeyde izlenme oranları elde eden ve Twitter'da #TekKorkum etiketini kullanan Elimi Bırakma, 36. bölümüyle her iki kategoride 6. sırada günü tamamladı.

19-04/15/elimi-birakma-36-bolumden-kare.jpg

ZENGİN VE YOKSUL 2. BÖLÜMÜYLE EKRANLARA GELDİ?

"Ben babamı kaybettim, benim annem her şeyini kaybetti!" Binnur Kaya, Gökhan Alkan, Osman Sonant, Evrim Solmaz, Gülcan Arslan, Damla Colbay gibi isimleri kadrosunda bulunduran; Kırgın Çiçekler dizisinin NazanVeda Yurtsever'i de kadrouna katan atv'nin yeni dizilerinden Zengin ve Yoksul dün akşam ikinci bölümüyle ekranlardaydı.

Belli bir kemik izleyici kitlesine sahip dizilerin olduğu zorlu bir günde yayın hayatına başlayan Zengin ve Yoksul ikinci bölümüyle ilk bölümüne nazaran izlenme oranlarını yükseltse de bu artış çok kısıtlı bir düzeyde kaldı. Totalde 3.08 rating - 6.75 izlenme payıyla 10. sırada yer alan yapım; AB'de ise 2.3 rating - 5.41 izlenme payıyla 11. sırada günü tamamladı.

19-04/15/zengin-ve-yoksul-2-bolum-fotograf.jpg

NÖBET ERKEN FİNALE DOĞRU!

Yapımcılığını Necati Şaşmaz'ın üstlendiği Nöbet dün akşam 6. bölümüyle ekranlardaydı.

Beklenen reytinglerin gelmemesi nedeniyle erken final kararı alan ve 8. bölümüyle ekranlara vedasını gerçekleştirecek olan dizi, yeni bölümüyle tüm kişiler kategorisinde 2.59 rating - 5.76 izlenme payıyla listenin 15. sırasında kendine yer bulabilirken; AB'de ise haftayı ise 1.38 rating ve 3.26 izlenme payıyla 22. sırada tamamladı.

19-04/15/nobet-6-bolumden-kare.jpg

"Kardeş Çocukları" 12. Bölüm Ön İzleme:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin