Erkenci Kuş'ta Osman diziden ayrıldı! Ali Yağcı'nın yeni dizisi ise şimdiden belli!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'ta bir ayrılık yaşandı. Osman karakterini canlandıran Ali Yağcı diziden ayrıldı!

Nurşah
15 Nisan 2019 - 11:14
Gündem

Gold Film imzası taşıyan Erkenci Kuş dizisi sezonun sevilen romantik komedileri arasında yer alıyor. Her bölümü ilgi ve heyecanla takip edilen dizide geçtiğimiz bölüm bir ayrılık yaşandı. Osman karakterini canlandıran Ali Yağcı projeden ayrıldı. Sevilen ismin yeni dizisi ise şimdiden hazır görünüyor!

19-04/15/erkenci-kus-osman-diziden-ayrildi.jpg 

Erkenci Kuş Osman diziden ayrıldı!

Erkenci Kuş dizisinde Osman, Leyla'ya duyduğu karşılıksız aşk ile gündeme gelmişti. Osman karakterini canlandıran Ali Yağcı'nın diziden ayrılması ise dizinin sıkı takipçileri tarafından üzüntüyle karşılandı. Ali Yağcı ekrana gelen son bölümün ardından sosyal medya hesabı Instagram üzerinden şu sözlerle Erkenci Kuş'a veda etti:

Güle güle Erkenci Kuş!

Öncelikle beni her zaman destekleyen, sevgilerini hem gözleri hem de sözleri ile daima gösteren, beni ailelerinden biri gibi kabullenen sevgili izleyicilerime tüm destekleri ve içten sevgileri için teşekkür ediyorum. Sizlerin sevgisi bana tahmin ettiğinizden çok daha büyük güç verdi. İyi ki varsınız.

37 bölüm boyunca önce iş arkadaşım sonra dostum olan; sevgi ve saygının bir arada olduğu bir set ortamını paylaştığım oyuncu arkadaşlarıma, yönetmenimize, senaristimize, her koşulda işimizin en ağır yükünü taşıyan reji ve set çalışanlarına çok teşekkür ederim. Siz güzel insanlar sayesinde böylesine güzel bir iş çıktı, her birinizin yeri çok değerli.

Ve Osman… Siz beni Osmanla sevdiniz ama ben de Osman’ı çok sevdim. Umarım hayat herkesin karşısına Osman gibi dürüst, sevgi dolu, mert, fedakar, sevdi mi çok seven ama bitince de gitmesini bilen koca yürekli insanlar çıkarır.

Her şey için tekrar teşekkür ederim, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle…

19-04/15/ali-yagci-yeni-dizisi.jpg

Ali Yağcı'nın yeni dizisi de belli oldu!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre başarılı oyuncuyu yaz aylarında ekrana gelecek olan yepyeni bir dizide göreceğiz. Şu an hazırlık aşamasında olan dizinin kod adı ise Sadece Sen... Ali Yağcı'nın bu dizide Burak karakterine hayat vereceği konuşuluyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin