The Enemy Within 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Jennifer Carpenter ve Morris Chestnut ikilisini başrollerde izlediğimiz bol aksiyonlu The Enemy Within dizisinin yeni bölümünde neler olacak? The Enemy Within 1. sezon 8. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Jennifer Carpenter ve Morris Chestnut ikilisini başrollerde izlediğimiz; karşı casusluk dünyasında geçen temposu ve gerilimi yüksek dizi "The Enemy Within" geride bıraktığımız hafta sezonun yedinci bölümü "Decoded" ile ekranlardaydı.

THE ENEMY WITHIN 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

FBI, Ulusal Güvenlik Teşkilatı'nın Tal için çalınan yazılımına ulaştığında Keaton bu teknolojiyi taarruza geçmek için bir fırsat olarak görür ve Shepherd'ı gizli olarak 19 yaşındaki bir bilgisayar dehası Braden Decker'e yönlendirir. Olayların hız kazanmasıyla Keaton, Tal'i yakalamak ya da masum bir gencin hayatını kurtarmak konusunda kritik bir seçim yapmak durumunda kalır.

19-04/15/jennifer-carpenter-the-enemy-within.jpg

THE ENEMY WITHIN 1. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI? REYTİNGLER DÜŞÜŞTE!

Dizi; Matt Corman & Chris Ord'un senaryosunu kaleme alıp, Melanie Mayron'ın yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.11 milyon izleyici rakamlarını elde ederken ilk yedi bölümün en düşük izlenme oranları ortaya çıktı.

Mevcut rakamlar, yeni sezon onayı alma konusunda The Enemy Within'e zorluk çıkaracak gibi görünüyor.

THE ENEMY WITHIN 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Ken Woodruff'un senaryosunu kaleme aldığı yeni bölüm "An Offer" 15 Nisan 2019 Pazartesi akşamı NBC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/15/the-enemy-within.jpg

THE ENEMY WITHIN 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Dizinin yeni bölümünde geçmişi gösteren sahneler; eski CIA ajanı Erica Shepherd'in (Jennifer Carpenter) ülkesine ihanet etmesine ve Will Keaton'la (Morris Chestnut) çarpışma rotasına girmesine neden olan kaçınılmaz olayları ortaya koyar.

"The Enemy Within" 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin