Çukur'da yeni Baykal'ı Ahmet Dizdaroğlu canlandıracak!

Show tv'nin heyecan dolu fenomen dizisi Çukur'da ölmediği anlaşılan Baykal karakterini kimin canlandıracağı belli oldu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
15 Nisan 2019 - 09:27
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aras Bulut İynemli (Yamaç) , Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu) ve Necip Memili'nin (Cumali) rol aldığı, Ercan Kesal (İdris) ve Perihan Savaş (Sultan) gibi usta oyuncuların yer aldığı Çukur dizisi, son zamanlarda adından daha sık bahsettirmeye başladı. Dizinin ana karakterlerinden biri olan ve Yamaç'ın sevgilisi Sena karakterinin acı bir şekilde Yamaç'ın gözlerinin önünde ölmesi ile yeni bir soluk gelen dizide Baykal'ın geri dönüşü, yas havasını bir süreliğine erteleyecek gibi görünüyor.. 

19-04/15/ukur.jpg

Sena'nın ölümünden sonra Yamaç'ın, Sena'nın katili sandığı Mahsun'u öldürmesi ile Karakuzular'ın tamamen yok olması ile birlikte yüzüklü'yü bulmak için hamleler daha da keskinleştirildi. Artık tek düşmana odaklanan Yamaç, sevdiklerini koruyamamanın ne demek olduğunu herkese öğretmek isteyecek kadar öfkeli halleri ile dikkat çekecek. 

Koçovalılar'ın daha önceki düşmanı olan ve öldüğü sanılan Baykal'ın hayatta olduğunun öğrenilmesi, dizinin gerilimini iyice artıracak. Daha önce Burak Sergen'in canlandırdığı Baykal karakterini ise şimdi Ahmet Dizdaroğlu canlandıracak. 

Çukur dizisinde öldüğü sanılan Baykal’ın mezar açıldıktan sonra ölmediğinin ortaya çıkması ile işler karışmaya başladı. Yüzüklü ile Baykal’ın iş birliği yapması bir de işin içine Karakuzulardan sonra Timsah sülalesinin gelmesi ile işler içinden çıkılmaz bir hal alacak...

Ahmet Dizdaroğlu kimdir?

19-04/15/ukur-baykal.jpg

Daha önce Burak Sergen'in canlandırdığı Baykal karakterini canlandırmak üzere Çukur'un kadrosuna dahil olan Ahmet Dizdaroğlu, 5 Nisan 1964 doğumlu ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı mezunudur.  Son olarak Oyunbozan dizisinde Mahmut ve Şeref Meselesi dizisinde Ayhan karakterine hayat veren Ahmet Dizdaroğlu  Paramparça ve İsimsizler dizilerinde de küçük sahnelerde bölüm oyuncusu olarak yer almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin