Kardeş Çocukları'nın Volkan'ı Furkan Andıç diziden ayrılıyor!

Star tv'nin sevilen ve her bölümü ilgiyle izlenen dizisi Kardeş Çocukları'nın kadrosunda bomba bir ayrılık yaşanacak!

Merve Mutlu
15 Nisan 2019 - 09:26
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ayça Bingöl (Ümran), Nur Fettahoğlu(Umay) ve Mehmet Aslantuğ'un (Yıldırım Saner) rol aldığı, Furkan Andıç (Volkan) , Afra Saraçoğlu (Hayat) ve Alara Turan (Hayal) gibi genç isimlerin de başarılı ile eşlik ettiği, star tv'nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları'nın kadrosunda sürpriz bir ayrılık yaşanacak. 

19-04/15/furkan-andic.jpg

Sevilen dizide: Refik Karay'ı babası gibi gören, Umay'ın ise hiç hoşlanmadığı, Umay'ın kızı olan Hayal'in kardeş gibi büyümelerine rağmen aşık olduğu ama gönlünü Hayat'a kaptıran başarılı bir iş insanı olan Volkan karakterini canlandıran Furkan Andıç, Kardeş Çocukları dizisinin kadrosundan ayrılıyor. 

Son bölümlerde Hayat ile yakınlığı iyice belirginleşen Volkan, senaryo gereği Kardeş Çocuklaru hikayesindeki yeri sona erecek ve Furkan Andıç 13. bölümde diziden ayrılacak ancak nasıl bir kurgu ile ayrılacağı merak konusu.. 

Kardeş Çocukları'nın konusu ne?

19-04/15/kd.png

Bambaşka hayatlar yaşayan iki kardeş Ümran ve Umay'ın yolu yıllar sonra ilginç bir şekilde kesişecek ve onların kaderleri kızları Hayal ile Hayat'ın da en büyük sınavı olacaktır. Gerçek adı Ümmü olan Umay'ın, yıllar önce ablasının sevgilisi olan Yıldırım ile yaşadığı tek gecelik beraberlik ile Yıldırım'ın da Umay'ın da Ümran'a yaptığı ihanetin meyvesi olan Hayat ise, hayatının gerçeklerine adım adım yaklaşacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin