Zalim İstanbul 3. bölümdeki "Ben sende tutuklu kaldım" şarkısını aslında kim söylüyor?

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un 3. bölümünde seslendirilen şarkı büyük beğeni topladı.

Merve Mutlu
15 Nisan 2019 - 09:24
Yeni Bölüm

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Berker Güven, Mine Tugay ve Deniz Uğur'un rol aldığı, Ozan Dolunay, Cansu Şahin, İdris Nebi Taşkan ve Sera Kutlubey gibi başarılı oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Zalim İstanbul dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Oyuncu Sera Kutlubey'in canlandırdığı Cemre karakteri bu bölümde de sesiyle büyüledi. 

19-04/15/zalim.png

Zalim İstanbul'un 3. yeni bölümü büyük heyecan yaratacak!

Kanal D'nin sevilen dizisinin yeni bölümünde: Seher'in zengin koca meraklısı olan ve son derece hırslı kızı Ceren, evlenmesi için para ödenen kişinin Agah beyin oğlu Cenk olduğunu sanırken, Şeniz sayesinde o kişinin Agah'ın fiziksel engelli olan yeğeni Nedim olduğunu öğrenerek büyük bir sinir krizi yaşayacak. 

19-04/15/ceren.png

Cemre kardeşi Ceren tarafından ikinci kez sırtından vurulmanın acısı ve siniri ile onun üzerine yürürken, Cemre'nin iyi kalbi ve düzgün karakteri Agah beyin olduğu kadar Cenk'in de dikkatini çekecek. Şeniz'in Cemre'nin kardeşi gibi olmadığını anlaması ise oğlu Cenk'i bu konuda uyarmasına neden olacak. Oğlunun bu kıza aşık olmasından korkan Şeniz, evdeki istenmeyen misafirlerini göndermek için elinden geleni yapacak. 

Dizinin en bomba sahnelerinden biri de Cemre'nin gözleri bağlı bir şekilde sahneye çıkarak kime olduğunu bilmeden Cenk için şarkı söylemesi olacak.  

Cemre sesiyle büyülemeye devam ediyor ama şarkıyı söyleyen başka!

19-04/15/zalim-istanbul.png

Sera Kutlubey'in canlandırdığı Cemre karakterinin, daha önce Agah'ın yeğeni Nedim için söylediği (2. bölüm) Mabel Matiz'e ait olan "Gel Gönlümü Yerden Yere" adlı parça büyük beğeni toplamıştı. Cemre karakteri şimdi de Sezen Aksu'nun seslendirdiği "Ben Sende Tutuklu Kaldım" adlı parçayı seslendirdi. Ama aslında bu şarkıları seslendiren kişi oyuncu Sera Kutlubey değil, sosyal medya platformlarında söylediği şarkıları paylaşan ve güzel sesi ile her geçen gün daha çok takipçi kazanan Melis Aydın'dır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin