15 Ocak 2019 Salı reyting sonuçları! Halka ilk bölümüyle sınıfı geçti mi?

15 Ocak 2019 Salı gününün reytingleri belli oldu. Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? Yeni dizi Halka'nın reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
16 Ocak 2019 - 11:26
Reyting

15 Ocak 2019 Salı gününün reyting sonuçları belli oldu! Dün akşam en çok hangi yapım ve programlar izlendi?

Salı günü ekranlarda görmeye alışık olduğumuz Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi zirve adayı dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmadığı akşam yeni bölümüyle ekranlarda olan tek dizi TRT'nin yenisi Halka oldu.

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

15 Ocak 2019 reyting sonuçları (Total)

19-01/16/15-ocak-2019-total-reytingler.jpg

15 Ocak 2019 reyting sonuçları (AB)

19-01/16/15-ocak-2019-ab-reytingler.jpg

HALKA'NIN İLK BÖLÜM EKRAN PERFORMANSI NASILDI?

Durdurak bilmeyen bir serüvenin, karanlık bir dünyanın hikayesi.. Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı ve Ahmet Mümtaz Taylan'lı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken TRT1'in yeni dizisi Halka dün akşam ekran serüvenine başladı.

AB kategorisinde %6,12 izlenme oranı ve %14,40 izlenme payı; tüm kişiler kategorisinde ise %5,78 izlenme oranı ve %12,57 izlenme payına ulaşan Halka ilk bölümüyle sınıfı geçti.

Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'in ardından genel sıralamada her iki kategoride 2. sırada yer alan dizi, güçlü rakiplerinin ekranlara dönüşüyle birlikte sıralamada biraz gerileyecektir.

Mevcut rakamlarını koruması ve yukarıya çekmesi halinde dizinin her iki kategoride ilk beş sıra içinde gözükme şansı olacaktır.

19-01/16/halka-dizisi-1-bolum-fotograf.jpg

TOTAL VE AB'de DİĞER SIRALAMALAR

Tüm kişiler kategorisinde zirvede Fatih Portakal ile Fox Ana Haber yer alırken, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Show Ana Haber ve Zuhal Topal'la Sofrada üst sıraları zorlayan diğer yapımlar oldular.

AB'de ise Fatih Portakal ile Fox Ana Haber zirvedeki yerini korurken; Güldür Güldür Show (tekrar) ve atv'nin yabancı sineması Yenilmezler Ultron Çağı üst sıralarda kendilerine yer bulan diğer yapımlar oldular.

"Halka" 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin