16 Mayıs 2017 Salı reyting sonuçları

Anne mi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı, Hayat Şarkısı mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi? Reyting yarışında Salı gününün galibi hangi dizi oldu?

Volkan Küçükel
17 Mayıs 2017 - 11:25
Reyting

Anne mi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı, Hayat Şarkısı mı, Muhteşem Yüzyıl Kösem mi?

Reyting yarışında Salı gününün galibi hangi dizi oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE ZİRVENİN SAHİBİ DEĞİŞMEDİ!

atv'nin istikrarlı ekran grafiğine sahip dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu hafta da zirvedeki yerini korurken, Star TV'nin Anne'si bu dizinin en yakın takipçisi olarak ikinci sıradaki yerini aldı.

Hayat Şarkısı geçtiğimiz hafta olduğu gibi 10. sırada yer alırken; beklentilerin çok uzağındaki Muhteşem Yüzyıl Kösem ise 69. sırada günü tamamladı.

17-05/17/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-reytingleri.jpg

'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' AB'DE DE ZİRVEDE!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu kategoride de günün birincisi olurken, Anne yine bu dizinin en yakın takipçisi durumunda.

Hayat Şarkısı geçen haftaki konumunu koruyarak 4. sırada yer alırken, AB kategorisinde daha çok izlenen Muhteşem Yüzyıl Kösem 42. sırada günü tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Davut ölüyor mu? - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 69. Bölüm:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin