17 Ağustos 1999 Depremi dizi olacak!

Başarılı isim Fikret Kuşkan'ın süpervizorlüğünü yapacağı 17 Ağustos depremini konu edinen dizi için çalışmalara başlandı!

Nurşah
13 Temmuz 2018 - 11:35
Magazin

Ülke tarihinin en acı olaylarından birisi olan 19 Ağustos Depremi dizi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Süpervizorlüğünü Fikret Kuşkan'ın üstlendiği dizinin yapımcılığında ise Od Yapım imzası bulunacak! İşte detaylar...

18-07/13/firat-temir-yarim-dizi.jpg

Ödüllü oyuncu Fırat Temir başrolde!

Od Yapım imzası taşıyacak olan dizinin ismi ise Yarım olarak duyuruldu. Hollywood'un en önemli yarışmalarından birisi olan Truby Awards'tan ödül kazanan başarılı oyuncu Fırat Temir ise Yarım dizisi ile el sıkıştı... Hayat Ağacı ve Benim İçin Üzülme projeleri ile ekranlarda gördüğümüz başarılı isim, dizide tramva sonrası stres bozukluğu yaşayan ve başrolde yer alan Rüzgar karakterini canlandıracak...

18-07/13/fikret-kuskan-yarim-dizi.jpg

Merakla beklenen Yarım dizisi için Fikret Kuşkan da bu projenin üzerinde uzun süredir çalışıldığını belirtti:

Yarım, üç sene boyunca üzerinde özenle çalışılmış bir proje. Bu insanların öyküsünü seyircilere nitelikli bir şekilde aktarabilmek adına, her biri alanlarında uzman dünyaca ünlü profesyonellerle çalışıldı. Yalnızca bir televizyon dizisi olmanın ötesinde, Gölcük'te "Umut Atölyesi" adında bir kuruluş oluşturup gerek travma sonrası stres bozukluğuyla ilgili, gerekse deprem kuşağında yaşayan bir ülke olarak bundan sonrasında başımıza gelebilecek afetler ve olası kayıplar hakkında güçlü bir farkındalık yaratmak istiyoruz.

Merakla beklenen yeni dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin