Pınar Altuğ'dan hamilelik iddialarına yanıt!

Bodrum'da tatil yaparken görüntülenen Pınar Altuğ'un bikinili halleri magazin kulislerinde başarılı ismin hamile olduğuna dair söylentiler çıkmasına sebep oldu. Hal böyle olunca da ünlü isimden yanıt gecikmedi...

Nurşah
13 Temmuz 2018 - 11:57
Magazin

Çocuklar Duymasın'ın sevilen karakteri Meltem'i canlandıran Pınar Altuğ, önceki gün Bodrum'da tatil yaparken objektiflere yakalandı. Hafif kilo almış hali ile dikkatleri çekerken, "Pınar Altuğ hamile mi?" soruları da magazin gündemini meşgul etmeye başladı... İşte Pınar Altuğ'un hamilelik yanıtı!

18-07/13/pinar-altug-hamile.jpg

 "Kış boyu çok çalışmaktan..."

43 yaşındaki Pınar Altuğ, 2008'den beri oyuncu Yağmur Atacan ile evli ve bir de çocuğu var. Çocuklar Duymasın adlı dizi ile bütün sene boyunca setlerde olan Altuğ, önceki gün tatil için gittiği Bodrum'da objektiflere yakalandı. Kilo aldığı gözlerden kaçmayan Pınar Altuğ, hakkında çıkan hamilelik haberleri ile ilgili olarak açıklamada bulundu:

"Hayır bebek yok. Kış boyu çok çalışmaktan spor yapamadım..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin