17 Ekim 2022 Pazartesi Reyting Sonuçları!

17 Ekim 2022 Pazartesi gününün en çok izlenenleri belli oldu! TRT1’de Alparslan: Büyük Selçuklu, Fox TV’de Yasak Elma ve ATV’de Bir Küçük Gün Işığı arasındaki rekabeti kim kazandı?


18 Ekim 2022 - 11:16
Reyting

17 Ekim 2022 Pazartesi gününün reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TRT'den Alparslan: Büyük Selçuklu, 2.sırada FOX'tan Yasak Elma, 3.sırada FOX'tan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

AB'de ise birinci sırada TRT'de ekrana gelen Alparslan: Büyük Selçuklu, ikinci sırada FOX'ta yayınlanan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada TV8'de ekrana gelen Masterchef Türkiye yer aldı.

20+ABC1 Grubu izleyicide ise birinci sırada TRT'den Alparslan: Büyük Selçuklu, ikinci sırada FOX'tan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada ise ATV'den Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin