17 Eylül 2016 Cumartesi reyting sonuçları

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Tatlı İntikam'ın reytingleri nasıl?

Volkan Küçükel
18 Eylül 2016 - 11:12
Reyting

Tatlı İntikam mı, Çarkıfelek mi, Yetenek Sizsiniz Türkiye mi, haber bültenleri mi, İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz mu, yabancı sinema 2012 mi?

Ekranlarda Cumartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

ZİRVE 'TATLI İNTİKAM'IN!

Kanal D'nin sevilen dizisi Tatlı İntikam tüm kişilerde günü ilk sırada bitiriken; yabancı sinema 2012 ve Fox TV'nin yarışma-eğlence programı Yetenek Sizsiniz Türkiye takipçileri oldu.

Yabancı sinema Son Kalan, Çarkıfelek ve İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz sonraki sıraları paylaşan yapımlar oldular.

AB KATEGORİSİNDE ZİRVE AYNI!

AB kategorisinde zirvede ilk sıralar tüm kişilerdekine benzer. Tatlı İntikam ilk sırada. Yabancı sinema 2012 ve akşamın diğer yabancı sineması Son Kalan bu dizinin takipçileri.

Kısmetse Olur, Yetenek Sizsiniz Türkiye, İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz ve Türk sineması Mavi Boncuk sonraki sıraları paylaştılar.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Tatlı İntikam' 23. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin