Gotham'ın 3. sezonunda Jerome geri dönüyor!

Gotham'ın geleceği merak edilen karakterlerinden Jerome Valeska'nın dönüşü müjdelendi.

Volkan Küçükel
18 Eylül 2016 - 13:00
Magazin

Fox'un DC Comics uyarlaması dizisi Gotham'ın yeni sezonunun başlamasına artık sayılı saatler kaldı.

Batman'in şehri Gotham'ın, Batman'den öncesini anlatan dizinin geleceği merak edilen karakterlerinden Jerome Valeska'nın dönüşü de müjdelendi!

HİKAYEYE GERİ DÖNÜYOR!

Dizinin açılış sezonunda bir bölümde ve ikinci sezonun ilk üç bölümünde izlediğimiz karaktere hayat veren Shameless'in eski oyuncusu Cameron Monaghan, özlediğimiz ürkütücü Joker gülüşünü içeren bir Twitter videosunu takipçileriyle paylaşarak dönüşünü doğruladı.

Karakterin diziye nasıl bir dönüş yapacağı ve bu dönüşün sezonun hangi bölüm ya da bölümlerinde olacağı konusunda elimizde şimdilik bir detay mevcut değil.

16-09/18/cameron-monaghan-gotham-2.jpg

JOKER Mİ DEĞİL Mİ?

Jerome'un hikayesinin Joker'in diziye girişi olduğu yönündeki iddialar konusunda da belirsizlik devam ediyor.

Gotham'ın yaratıcısı John Stephen şimdiye kadar yaptığı hiçbir resmi açıklamada Jerome'un Joker'e dönüşeceği konusunda bir doğrulamada bulunmadı. Ancak fanların beklentileri başından beri bu yönde.

YENİ SEZON BAŞLIYOR

Ben McKenzie, Donal Logue, Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Erin Richards, David Mazouz, Camren Bicondova, Zabryna Guevara, Cory Michael Smith, Victoria Cartagena, Andrew Stewart Jones ve John Doman gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Gotham, yeni sezonunu 19 Eylül Pazartesi akşamı ekranlara gelecek yeni bölümü "Mad City: Better to Reign in Hell…" ile açacak.

Monaghan'ın paylaştığı video:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin